Az egészségpénztári számlát csak simán be kell postázni az EP-hez vagy írjam oda mellé egy papírra a számlaszámomat?
Figyelt kérdés
Ti hogyan szoktátok csinálni? Új pillér ep.-ről van szó.2015. jan. 18. 18:01
1/1 belapus válasza:
A honlapjukon, a Gyakran ismétlődő kérdések menü A pénztár szolgáltatásaiért csak kártyával fizethetek?
válaszában találtam:
"A számlának a pénztár nevére kell szólnia (Új Pillér Egészségpénztár 1022 Budapest Bimbó út 18.). A beküldött számlához mellékelni kell a pénztártag nevét, kártyaszámát és bankszámlaszámát."
Nekem mondjuk nem kell bankszámlaszámot írnom, mert a szerződés megkötésekor már megadtam, a pénztárnál ez nyilván van tartva, és a szerződés szerint erre kell utalniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!