Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehetséges eBay refound ezek...

Lehetséges eBay refound ezek után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

November vége fele rendeltem egy cuccot eBay-ről, aminek Január 6-ig kellett volna megérkeznie. Ez sajnos nem így történt. Vártam pár napot, hátha még megjön, de szintén nem.

Tegnap nyitottam egy requestet eBay-en, hogy szeretnék refound-ot. Az eladó válaszolt is, melyben leírta az okát, hogy miért nem érkezett meg: nála van, visszaküldték neki "biztonsági okok miatt". Úgy gondolom, hogy illett volna akkor legalább egy üzenetet írni, hogy visszaküldték neki, és hogy mi legyen, nem csak szarni rá.

Ettől eltekintve sem szeretném már a cuccot újraküldetni vele, az árát szeretném visszakapni.

Van erre még lehetőségem így, hogy felajánlott újrapostázást? Mit írjak neki?

Előre is köszönöm a válaszokat, a hasznosakat felpontozom!

2015. jan. 15. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Természetesen van erre lehetőséged. Főleg, hogy a "visszaküldték biztonsági okokból" gyakorlatilag kamu (gondolom kínai az eladó...), annyit jelent, hogy cseszett feladni.
2015. jan. 15. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze. És egy nagy negatív is kijár.
2015. jan. 15. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
45 napod van disputera a vásárlástól számítva, vagyis kicsúsztál a határidőből
2015. jan. 15. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:
ebayen 60 nap
2015. jan. 15. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!