Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi időt várjak a vevő...

Mennyi időt várjak a vevő jelentkezéséig, ha leütötte a terméket (Vatera)?

Figyelt kérdés

4 napja megnyert valaki egy könyvet tőlem Vaterán. Viszont ő még nem jelentkezett sem levélben, sem telefonon.

Én úgy tartom helyesnek, ha én vásárolok, akkor én jelentkezzek az eladónál, és ha nálam vásárolnak, akkor fordítva. Nem jól látom a helyzetet?

Azóta mindennap járt fenn az illető a Vatera oldalán.

Ilyenkor egyáltalán milyen értékelést adjak és mennyi időt várjak vele?

2010. febr. 6. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha én vásárolok, akkor szinte mindig még aznap jelentkezem az eladónál, de legkésőbb másnap biztosan.

Szerintem írj neki egy mailt, ha nem reagál, próbáld meg felhívni. Rögtön semmiképp ne adj negatívat.

Ha ezt a két dolgot megteszed és a leütéstől számítva 7-8 napon belül sem történik semmi, akkor értékeld negatívra.

2010. febr. 6. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Először próbáld meg felvennii vele a kapcsolatot te, legalább kétszer. Ha nem sikerül, és eltelt egy hét, akkor...

legközelebb meg írd ki az eladandó tárgy mellé, hogy mennyi időn belül kéred, hogy fizessen. Így tiszta sor lesz.

Amúgy én is mindig még aznap fizetek, hogy leütöm.

2010. febr. 6. 22:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen én is így gondolkodom, ahogy ti. Mert ha leütök valamit, azért teszem, mert szükségem van rá. És én is általában még aznap jelentkezek, hogy bizonyos legyen, hogy kell az áru.

Néztem az értékeléseit, mindenki el van ájulva az illetőtől, hogy milyen gyors stb. , ezért furcsállom, hogy nem jelentkezik. Mindegy, holnap írok neki.

2010. febr. 6. 23:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Ha még ovassa valaki.

A vevő 4 nap után jelentkezett, hogy írjam meg az adataimat az utaláshoz. Én még aznap megírtam. Eltelt 3 hét és azóta sem jött pénz, közben vatera 2hét eltelte után naponta bombáz, hogy értékeljem a vevőt...

Írtam neki leveleket, telefont nem veszi fel, így írtam neki egy utolsó emailt, mivel a hozzáállása nem megfelelő, így negatív értékelés mellett újra indítom az aukciót.

Nem mellesleg ugyanezért kapott a héten mástól is negatívat.

Egyébként egy 500ft-os könyvről volt szó.

2010. febr. 19. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!