Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kaptam egy SMS-t egy húszas...

Kaptam egy SMS-t egy húszas számról, elvileg az Erste Bank írta, szerintetek valódi?

Figyelt kérdés

A sim- kártya két napos.Ma is küldött egyet meg tegnap is. Ez a két üzenet szövege:Az első üzenet: Erste tájékoztató: SMs: hitelkártyáján fordulónapon fennálló tartozás: Xy HUF Fizetési határidő: XY

A második üzenet:Tisztelt ügyfelünk! NatBankon keresztül hamarosan információt kaphat a közelgő devizahitel elszámolással kapcsolatban. Lépjen be és tájékozódjon. Nem hinném hogy az erste bank lenne mivel egy húzas (telenoros) szám. Aki használja a kártyát annak semmi köze nincs az erste bankkal. Segítsetek, mit csináljunk, ne foglalkozzunk vele?

#telefon #Telenor #Erste Bank #tlefonos csalás
2015. jan. 13. 15:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem az lehet, hogy valaki ezt a számot használta évekkel ezelőtt, majd megszüntette és most nektek kiosztották újra ezt a telefonszámot. Valószínűleg az eredeti illető állt szerződésben az Erste Bankkal.

Nem érdemes vele foglalkozni. Esetleg ha zavaró, akkor tisztázzátok a félreértést a bankban és akkor utána nem fogtok ilyen SMS-eket kapni.

(Attól, hogy 20-as számról lett feladva az SMS, még lehet az Erste bank telefonszáma...)

2015. jan. 13. 16:01
 2/2 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele. Ha valami fontos infót szeretnének neked/tőled, akkor úgyis értesítenem majd más módon is. (pl levél formájában ami névre szól.)
2015. jan. 13. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!