Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Felbosszant, ha valami 9999 Ft?

Felbosszant, ha valami 9999 Ft?

Figyelt kérdés
Ha egyszer 10000 Ft,akkor miért kell cselezni?Hátha nem figyelünk oda eléggé,és azt hisszük,hogy a 9000 Ft-hoz van közelebb?Akkor az olyan,mintha meglopnának egy ezressel.
2010. febr. 6. 16:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem

kereskedelmet tanulok

21/f

2010. febr. 6. 16:35
 2/12 anonim válasza:
100%

pontosan. a kérdésedben benne van a válasz.

hiába gyerekes, a menedzser-tanácsadók, vagy kicsodák még mindig ajánlják.

vagy biztos észrevettétek, hogy a zacskók, bevásárlószatyrok alattomban egyre vékonyabbak, egyre kisebbek. a sparban egyenesen sokkal kisebb a vödör, amiben 999, nem 1000! forintért vihetsz haza narancsot, mint a néhány évvel ezelőtti pontosan ilyen akcióban. emlékeztek rá?

nem véletlenül rendezik át időnként a teljes áruházat, hogy miközben keresed, amit venni akarsz, máson is megakadjon a szemed, és persze megvedd.

nagyon odafigyelek, hogy a polcokra mi van írva, mert nem egyszer követeltem már sikeresen különbözetet a polcon található és a blokkon végülis megjelent ár között.

legyetek résen, mert h*lyének vagyunk nézve

2010. febr. 6. 16:40
 3/12 anonim válasza:
100%
Így van. A 9-esek megzavarják az embereket, én is kereskedelmet tanulok jó pár trükk van ám, mint pl a fent említett is.
2010. febr. 6. 16:47
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mégpedig azért mert hülyének vagyunk nézve...

És akit ez tényleg megtéveszt az egyszerűen buta, és meg is érdemli...

2010. febr. 6. 17:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A másik felháborító, hogy egy volt 500g os tejföl mondjuk most csak 475g, na ezt tényleg sokan nem figyelik...
2010. febr. 6. 17:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem :D elsétálok mellette :D

Ez a kilencezés a rendszerváltás környékén még bejött, de mostanra már nagyon lejárt óvodás,dedós trükk, csak az idióták veszik már be.

2010. febr. 6. 17:09
 7/12 anonim ***** válasza:
68%

Én nagyon örülük neki, mert jó olcsó, nem éri el a 10 ezret!!!

:-)

2010. febr. 6. 17:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Akinek esze van,már évtizedek óta átlát ezen.Ez olyan dolog,hogy az ÁKCIÓÓÓÓ!!!!-ra sem harapok,mert jól tudom,olyan nincs(!!) az van,hogy megéri,vagy nem..slussz.
2010. febr. 6. 17:47
 9/12 anonim ***** válasza:
pontositok:NEKEM megéri vagy nem..ugyanis sok csökött agyúnak megéri,a kiírás,ami valójában majd' duplája ugyi.. :D
2010. febr. 6. 17:48
 10/12 A kérdező kommentje:
De ha a gyengéket védi a törvény,akkor a butákat miért nem? Ha erővel nem szabad elvenni az ember pénzét,a különböző fondorlatokkal miért szabad kicsalni tőle?Minden legyen annyi,amennyi!
2010. febr. 6. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!