Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mire sajnálod a pénzt?

Mire sajnálod a pénzt?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 12:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Arra az illeték kifizetésre, amikor a lakásunkat megvásároltuk. 600 ezer forintot kellett fizetni utána, megsirattam. Na arra piszkosul. Ráadásul kijöttek felértékelni, és azt az árat vették mértéknek, nem pedig amennyibe került valójában. Azóta is szidom az egész mocsokságot.Bocs!
2010. febr. 6. 12:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nőkre,sciennetre!
2010. febr. 6. 13:17
 3/8 anonim válasza:
szintén illetékekre (1.5 millióban fájt nekünk tavaly egy házcsere), mlm rendszerekre, 1 hónap múlva elavulós elektronikai cikkekre.
2010. febr. 6. 18:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A 2F Iskolára! Leszívnak 480 ezer fornttal, kilenc hónapig hitegetnek, aztán az ott szerzett számítógépes tudásoddal elmehetsz havat lapátolni.
2010. febr. 9. 16:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Ruhára, buszra, gázszámlára, fodrászra.
2010. márc. 5. 23:42
 6/8 anonim válasza:
kajára felújításra számlákra
2010. márc. 12. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Adóra,amit ingyenélőknek aztán ujra elosztanak. Szórakoztató ipari multimédia termékek kollekció szinten való gyüjtése. Nem gyüjtök semmit,de a díszdobozos kiadványt nem veszem meg,ha ugyanazt le lehet internetről is tőlteni dvd-rip ben.Vagy legalábbis élvezhető minőségüt, ugyis csak egyszer nézem meg,utána kiunt kategoira,porfogonak meg nem kell. Tipikus pénzpocsékolás. Szar egészségtelen ételekre sem költenék. Ház fejlesztgetésére sem.Kocsira sem,mert sok benne az adó,meg romlik az értéke is idővel.Elektronikai eszközök észnélküli beujítgatása is felesleges.Inkább a korszakalkotó kiadványokat szoktam megvenni. Bulizásra,alkoholra, cigire sosem költenék. Kirándulásra többb százezret sem költenék. ismerősőknek ajándékvételre sem fordítanék sokat.

Amire viszont szeretek költeni korlátlanul: Egészséges életmódom, és az öltözködésem. Az fontos,mert abban lehet villogni, azt megbámulják,jó életérzést ad,egy jó minőségű termék akár életem hosszáig is kitart velem,és nem megy ki a divatból,ha meg több is van,azokat változatosan lehet hordani. Én ezt szeretem.Ennek van szerintem használati értéke,és értelme.

2010. szept. 25. 04:10
 8/8 anonim válasza:
Barátaimra :( 2ezret nem adtak vissza.
2010. szept. 26. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!