Van egy pár ötletem. Hogyan tudom eladni őket?
Figyelt kérdés
Autóiparba van néhány ötletem ami a biztonságot segítené.
Ha jól tudom akkor az ötleteket le lehet védetni. De mekkora anyagi vonzata van ennek nemzetközi és hazai szinten?
Egyáltalán ezeket el lehet adni kisebb-nagyobb cégeknek?
2015. jan. 8. 15:37
1/6 anonim válasza:
Szerintem itthon kár is próbálkoznod. Magyarország nem a feltalálók édenkertje. Nagyobb autógyáraknál próbálkozz.
2/6 anonim válasza:
Ne aggódj, ha jó az ötlet, akkor már kitalálta valaki. :)
3/6 A kérdező kommentje:
De szerintetek egyáltalán ha véletlen mégsem találták ki, akkor esetleg ha vevők rá akkor el lehet adni?
2015. jan. 8. 15:47
4/6 anonim válasza:
Igen, ha vevők rá, akkor el lehet adni.
Bár ennél kevés dolog nyilvánvalóbb.
5/6 anonim válasza:
Bár én igencsak furcsának tartom hogy le akarsz védetni egy, a biztonságot növelő dolgot, amin emberek élete múlhat.
6/6 anonim válasza:
Nezz utana a szabadalmi adatbazisokban, hogy azt levedettek-e mar, nagy valoszinuseggel egyebkent igen.
Ha nem akkor a nemzetkozi szabadalmaztatas millios koltsegekkel jar.
Megvenni meg nem igen fogjak, hacsak tenyleg nem korszakalkoto dolog, de annak lassuk be, eleg kicsi az eselye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!