Ti mit rendelnétek ebayről?
Figyelt kérdés
Bizniszt akarok csinálni, és szerintetek mik azok a dolgok amiket ha megrendelek nagy valószínűséggel megvesznek, szóval úgymond amit tuti eltudok adni?2015. jan. 6. 22:44
1/3 anonim válasza:
Csak is olyan dolgot amit nem lehet kapni az orszagban vagy nagyon draga peldaul egy gumitelefontok 500 ft az ebayen az uzletekben meg 1000 minimum ha nagyobbat akarsz kaszalbi akkor veszel egy 3000 ft vizallo tokot egy mrno telefonra pl iphone samung stb es eltudod azt adni 10000 annyi a boltokban is mar ha van szoval ez hianycikk es ebbol sokat nyerhetsz.
2/3 anonim válasza:
Ezzel màr sokan foglalkoznak a facebookon vateràn,olx-en.
Viszont akinek van egy csöppnyi sütnivaloja ingyen regisztràl a paypalra és az ebayre és megveszi.
De hogy a kérdésedre vàlaszoljak,pròbàlj olyan dolgokat keresni ami olcsò ugyan de a szàllitàsi idő hosszu.pl.: ékszer,nyàri szezonban fürdőruha telefontok notebook tok.ilyenekre gondolok.
Még azt javaslom hogy az árakkal ne szállj el
Sajàt tapasztalat.én akitöl vásàroltam 50%os haszonnal dolgozott.inkàbb regisztráltam és magamnak veszem a dolgokat.
Sok sikert kivànok hozzà!! :)
Szép napot.
3/3 anonim válasza:
2-es vagyok.
Csatlakozz a facebookin az ebay és aliexpress csoporthoz.az talàn segit felmérni ki mit keres...de most megnéztem és minden 2ik ember melegitőt vagy a hamisitvány air maxokat keresi.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!