Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » PayPal fizetés eBay-en hogyan...

PayPal fizetés eBay-en hogyan van?

Figyelt kérdés
Most a licitesre gondolok. A most megveszem esetben már sikerült rájönnöm, de itt egyáltalán nem vágom, hogy hogy a rákba megy ez az egész. Itt van a Purchase history, valami gomb volt, amit megnyomtam, de sztem ez csak magamnak egy jelzés, hogy fizetve vagy nem? Honnan tudjam, hogy elküldtem-e a pénzt? Ha nem küldtem el, akkor hogyan fizessem ki amit vettem? Találtam egy rahedli leírást a neten, de egyáltalán nem értem, hogy mit akarnak jelenteni, teljesen kusza az egész. Nekem olyasmire van szükségem, hogy pl.: 1. lépj be az online bankba 2.: nézd ki az eladó adatait e-mailben, ami levélben megérkezett hozzád 3.: arra a címre küld el a zsozsót. Na most itt paypalnál hogy megy ez? Össze van rendelve, hogy le tudja venni a számlámról a pénzt a paypal. Ezt itt is ki lehet használni?

#dsbfdb
2015. jan. 5. 20:30
 1/1 anonim ***** válasza:
A vásárolt termékek listajánál jobboldalt van egy olyan h kifizetem a terméket, arra katt és paypallal fizesd ki.
2015. jan. 5. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!