Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Barátom OLX-en rendelt egy...

Barátom OLX-en rendelt egy telefont útánvéttel, viszont cserepeket küldtek el neki a csomagban, a pénzt odaadta, mit tud ilyenkor tenni? Visszakapja valahogy a pénzt?

Figyelt kérdés
már odaadta a postásnak a pénzt, és el is vitte

2015. jan. 5. 16:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát oké, de hogyha neadjIsten mégsem az van benne, és nem írom alá,akkor a futár feljelenthet gondolom, hogy átvettem,kibontottam,de nem írtam alá és nem tudom bizonyítani végülis sehogy sem, hogy nem az van benne, amit rendeltem, akkor mit tud csinálni? azt mondja, hogy oké, elhiszem, hogy nem az van benne amit rendeltél, visszavisszük?
2015. jan. 5. 18:12
 12/15 A kérdező kommentje:

vagy te ezeket hogy oldottad meg?

(bár gondolom neked nem nagyon volt akkor ilyen, hogy nem az/azok lettek volna benne amit rendeltél:D )

2015. jan. 5. 18:12
 13/15 anonim ***** válasza:

szerinted kitől?

[link]

ide írja be az eladó nevét, meg amit tud róla!

2015. jan. 5. 18:20
 14/15 A kérdező kommentje:
Aha, viszont, ha tényleg megkérném az eladót, hogy tegye fel vaterára és pl. nem azt küldené el, akkor feljelenthetném?
2015. jan. 5. 18:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat
2015. jan. 6. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!