Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bankroll menedzsment sportfoga...

Bankroll menedzsment sportfogadás. Melyik a jobb?

Figyelt kérdés

1. A kezdeti tőke 2 százalékéval játszok mindig. Ha pl: 100egységem van akkor is 2 egységgel játszok, ha 80 egységem van akkor is 2 egységgel és ha 130 egységem van, akkor is 2-vel. Magyarul nem változtatom.

2. Mindig újraszámolom a 2%-t. Tehát, ha vesztek és 100-ról lemegyek 80-ra, akkor a 80-nak kiszámolom a 2%-t és azzal, vagy ha nyerek és 130-on állok akkor annak a 2%-a 2,6-al játszok. Tehát minden egyes nyereség/veszteség után újraszámolva a 2%-t.

A kettő közül melyik a jobb bankroll menedzsment?

Ti melyiket használjátok?

Írhattok akár más verziót is. És írjátok mellé a tapasztalataitokat is mennyi ideje használjátok azt a verziót és mennyire vált be.

2015. jan. 2. 23:17
1 2
 11/15 hookuszpook ***** válasza:

#10:

A bankrollról érdeklődött a kérdező, ha elolvasod a bejegyzésemet, akkor láthatod, hogy válaszoltam rá. Azzal viszont nem szerettem volna becsapni, hogy az általam javasolt verzió minden fogadási módszernél használható.

Dícsérhetném én a duplázós módszert is, mint sokan mások. Ugye, az nem lenne reklám? Pedig azzal lehetne igazán jól keresni, ha szerencsétlen fogadó jó sokat veszít vele.

Egyébként elárulod nekem, hogy mi a nyerő rendszer? Nagyon szívesen megnézném. Ha legalább olyan rizikó mentes, mint az arbitrázs és esetleg még eredményesebb is, akkor természetesen azonnal módszert váltok. És megköszönöm neked. Vagy titok? Esetleg nem létezik?

2015. jan. 5. 13:43
 12/15 anonim válasza:

Jaj annyira tudtam hogy úgy sem birod ki hogy ne reagáljál,mint az összes hozzászólásodban eddig.Ott is mindig valami ékes megjegyzést tettél.Én tudom hogy létezik az arbitrázs és müködő dolog,csak éppen nem az volt a kérdés.Akárhány ilyen kérdés van,ami sportfogadással kapcsolatos,bármiről is legyen szó,akkor te egyből jössz az arbitrázzsal.A gond az,hogy nem az többnyire a kérdés!

Azt kellene megértened,hogy nem mindenkinek tetszik az arbiztrázs.Sorolom hogy miért...1.Viszonylag nagy tőke kell hozzá,hogy valami pénzt tudjál kiszedni belőlle,és a pénz mozgatások miatt sem árt nagyobb összeg,hogy jó pár helyen legyen pénzed.Hogy valamire való pénzt keressen vele az ember,2000-3000 euro nem árt ha van a számlánkon,na nem a nagytétek miatt,hanem az irodák miatti elosztás miatt.A tétekről nem beszélve,hogy ha 30 dollárt tehetsz fel egy 2-3%-os hasznú arbitrázsra,azzal meg nem sok mindent lehet keresniA másik dolog pedig hogy nem mindnekinek tetszik a "játék" típus.Elég sokat kell vele tökölni,arról nem beszélve,hogy sokszor mire megteszed pl az egyik oldalt,arra már törlik az adott oddsot pl,láttam már olyat,hogy fél perc leforgása alatt,modosították az oddsot nem is kicsivel.

Nem nem árulom el!!Titok!:))Én csendben használom és termelem a profitot magamnak.Nem árulom,nem reklámozom.

2015. jan. 5. 14:02
 13/15 anonim válasza:

ma 13:43

Honnan tudod hogy nem létezik?Azért mert neked nem sikerült "fogást" találnod rajta,még nem egyenlő azzal hogy nem létezik.És az sem zárja ki létezését,hogy én nem árulom el.

Gondolj bele,ha neked lenne egy Sportfogadó irodád,és valaki találna egy elég hatékony szisztémát,és egyre több ember használná,akkor te neked nem lenne érdeked tenni ellene hogy kitíltsd azokat a játékosokat,vagy valamit kitalálni hogy ne tudjon úgy fogást találni rajta?Hát dehogynem,ezért nem árulom el,lehet használja más is.

2015. jan. 5. 14:07
 14/15 hookuszpook ***** válasza:
Gondoltam. :)
2015. jan. 5. 18:14
 15/15 anonim válasza:

ma 18:14

Én is gondoltam hogy kételkedsz,ha nem mondom meg.:)

2015. jan. 5. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!