Hogyan lehet megélni a világ végén?
", ha meg bejárok 80. 000-ért akármit dolgozni többe kerül a leves mint a hús."
Minimum 86%-át a munkáltató fizeti.
Kellően sokáig hallgattam ezt az álszent szöveget, ennek ellenére túl sokat főellenőritzünk már elővárosi vonaton ahhoz, hogy elmondhassam, a teljesárú bérletek 90-95%-án ott vírít a "VB" (vállalati biankó) vagy a "KP számla kiadva" bélyegzés.
Persze tudom, biztos mindenki csak emlékbe kér számlát és nem a munkáltatójának kell... :)
A bejárást valóban téríteni köteles a munkáltató és ha jó embert talál, akkor ennek ellenére is felveszi.
Nem sok lehetőséged van, én is így voltam, mint Te, világvége kisvárosban, nem is tudtam elhelyezkedni, felköltöztem Bpre, barátnőm meg Sopronba és onnan jár át Ausztriába takarítani. Sajnos ha helyben nincs semmi, akkor költözni kell: Bp, Sopron, vagy külföld.
Vagy ha van szülő, élettárs, aki eltart téged, akkor jó, engem nem tartott el senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!