Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megélni a világ...

Megélniavilágvégén kérdése:

Hogyan lehet megélni a világ végén?

Figyelt kérdés
A világ vége után lakom kettővel, itt helyben nincs SEMMI munkalehetőség, ha meg bejárok 80. 000-ért akármit dolgozni többe kerül a leves mint a hús. Nem tudok beköltözni a városba hogy ott vállaljak munkát mert egyéb ok miatt helyhez vagyok kötve. Hogyan lehet megélni egy olyan településen ami totál kiesik mindentől és nincs semmi munka? van 3 OKJs szakmám és egy diplomám de nincs munka a szakmámban még városban sem vagy ha van is, egy állásra 300 ember jelentkezik. Lehet igényelni valami segélyt a munkanélkülin kívül?

2015. jan. 1. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelentkezni kell 301.-ként arra az állásra, meg az összes többire is ami szóba jöhet.
2015. jan. 1. 13:21
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
A kiút mák vagy kender termesztés, már ha annyira a világvégén vagy. Ebben a retek országban aki tisztességes amúgy is csak alsóbbrendű állampolgár, ahhoz hogy munkád legyen és valaki legyél minimum kel egy felfüggesztett.
2015. jan. 1. 13:46
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

", ha meg bejárok 80. 000-ért akármit dolgozni többe kerül a leves mint a hús."

Minimum 86%-át a munkáltató fizeti.

2015. jan. 1. 14:54
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Ja, mond meg a munkáltatódnak, már fel sem vesz.
2015. jan. 1. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
83%

Kellően sokáig hallgattam ezt az álszent szöveget, ennek ellenére túl sokat főellenőritzünk már elővárosi vonaton ahhoz, hogy elmondhassam, a teljesárú bérletek 90-95%-án ott vírít a "VB" (vállalati biankó) vagy a "KP számla kiadva" bélyegzés.

Persze tudom, biztos mindenki csak emlékbe kér számlát és nem a munkáltatójának kell... :)

2015. jan. 1. 15:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is 50km-re járok be vonattal, ami a közlekedés miatt napi szinten +4 órát elvesz a szabadidőmből. 100%-ban fizeti a munkáltató. Kb semmi szabadidőm nincs, de legalább 200k a nettóm egy technikusival, és a munka is elég laza.
2015. jan. 1. 16:19
 7/8 anonim ***** válasza:

A bejárást valóban téríteni köteles a munkáltató és ha jó embert talál, akkor ennek ellenére is felveszi.

Nem sok lehetőséged van, én is így voltam, mint Te, világvége kisvárosban, nem is tudtam elhelyezkedni, felköltöztem Bpre, barátnőm meg Sopronba és onnan jár át Ausztriába takarítani. Sajnos ha helyben nincs semmi, akkor költözni kell: Bp, Sopron, vagy külföld.

Vagy ha van szülő, élettárs, aki eltart téged, akkor jó, engem nem tartott el senki.

2015. jan. 1. 16:56
 8/8 A kérdező kommentje:
A munkáltató azt mondta, hogy az az én problémám hogy vidéken élek, talál 100 másikat a nagyvárosban aki dolgozna.
2015. jan. 17. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!