Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nekem nem jár munkanélküli...

Nekem nem jár munkanélküli segély?

Figyelt kérdés

Még nem volt soha bejelentett munkám, a főiskola elvégzése után terhes lettem, tavaly őszig gyesen voltam.

Beregisztráltam a munkaügyibe, ahol mintha azt mondták volna, hogy 3 hónap regisztráltság után fog nekem járni 3 hónapig támogatás. Most viszont ahogy olvasgatom a fórumokat, az jön le az egészből, hogy nem fog nekem semmi járni, mert nem volt eddig munkaviszonyom.

2014. dec. 29. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem jár.
2014. dec. 29. 19:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem volt eddig semmi bejelentett munkád, így nem jár neked munkanélküli segély. Segélyt csak bizonyos ledolgozott idő után jár, ha nem tévedek akkor 1 év munkaviszony-(de ebben nem vagyok biztos) Bár segélyt nem fogsz kapni, de regisztrálni fognak.
2014. dec. 29. 19:14
 3/7 anonim válasza:
36%

Haggad má' eztbaz országot.

Bátyám 10!!!!!!

Ember tíz!!!!! èv folyamatos munkaviszony utánnis valami szaros 80-90napig kapja a koldus összeget.

Utána meget tanácsi zs-re ami 22350Ft.

Vagyis 10èv melò után eltelik 3hònap ès abban a besorolásba vagy mint a rohadt dzsipszi aki egy perc munkaviszonnyal se rendelkezik.

Na tehát valszeg. Neked se jár lò sz se.

2014. dec. 29. 19:15
 4/7 anonim ***** válasza:
85%

Nem fogsz kapni munkanélküli segélyt!!! Ahhoz mindenképpen munkaviszony kell és az sem mindegy, hogy mennyi munkaviszonya van hozzá egy embernek.

A gyes lejárta után 3 hónappal, regisztrált munkanélküliként az önkormányzattól tudsz igényelni aktív korúak ellátását, aminek az összege 22800 Ft. De ezt is csak bizonyos feltételek mellett adják.

2014. dec. 29. 19:35
 5/7 anonim ***** válasza:
42%
Szép ! Nincs jogom senkit bírálni. De azért annyi ész hogy a nagy semmire felcsináltatod magad. Főiskola ??? És " mintha azt mondták volna ". Ennyit nem tudsz megfigyelni hogy mit mondanak. Ennek a megszorításnak pont ezért lett vége mert aki csak tudta csinált gyereket és vette fel a pénzt. Először gondolkozni kellene aztán kefélni.
2014. dec. 29. 19:46
 6/7 anonim ***** válasza:
49%
Szerencsére nem jár. Azt azok kapják (átmenetileg), akik már tettek is be valamit a közösbe.
2014. dec. 29. 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:

a támogatás meg a munkanélküli segély nem ugyanaz!

gondolom egyedülálló vagy, akkor majd kapsz segélyt!

2014. dec. 30. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!