Nekem nem jár munkanélküli segély?
Még nem volt soha bejelentett munkám, a főiskola elvégzése után terhes lettem, tavaly őszig gyesen voltam.
Beregisztráltam a munkaügyibe, ahol mintha azt mondták volna, hogy 3 hónap regisztráltság után fog nekem járni 3 hónapig támogatás. Most viszont ahogy olvasgatom a fórumokat, az jön le az egészből, hogy nem fog nekem semmi járni, mert nem volt eddig munkaviszonyom.
Haggad má' eztbaz országot.
Bátyám 10!!!!!!
Ember tíz!!!!! èv folyamatos munkaviszony utánnis valami szaros 80-90napig kapja a koldus összeget.
Utána meget tanácsi zs-re ami 22350Ft.
Vagyis 10èv melò után eltelik 3hònap ès abban a besorolásba vagy mint a rohadt dzsipszi aki egy perc munkaviszonnyal se rendelkezik.
Na tehát valszeg. Neked se jár lò sz se.
Nem fogsz kapni munkanélküli segélyt!!! Ahhoz mindenképpen munkaviszony kell és az sem mindegy, hogy mennyi munkaviszonya van hozzá egy embernek.
A gyes lejárta után 3 hónappal, regisztrált munkanélküliként az önkormányzattól tudsz igényelni aktív korúak ellátását, aminek az összege 22800 Ft. De ezt is csak bizonyos feltételek mellett adják.
a támogatás meg a munkanélküli segély nem ugyanaz!
gondolom egyedülálló vagy, akkor majd kapsz segélyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!