Mekkora a (pontos) tömege 1 db mai magyar bankjegynek? (pl. : 20000Ft)
Figyelt kérdés
Ha jól tudom a különböző címletekhez ua. típusú papírt használják, tehát csak a hologramos matrica és a fémszál miatt lehetne különbséget tenni, emiatt.2010. febr. 3. 22:13
2/12 anonim válasza:
6,4536 gramm. ez halal komoly.( persze fugg attol hogy mennyire koszos) munkahelyen van merleg amit ezred pontosan mer. :)
3/12 anonim válasza:
De akkor hogy tudtad tízezred pontosan megadni, ha csak ezred pontosan mér? Akkor lehet, hogy nem is pontos a tízezred-pontosságú értéked? :P
4/12 anonim válasza:
Öreg te mit mértél? Egy húszezres 1,018 g! Most mértem!
6/12 anonim válasza:
22.37 vagyok. nemtudom, akkor retkes volt.
7/12 anonim válasza:
Mellesleg a tízezres 0,97g vékonyabb mint a 20-as!
8/12 anonim válasza:
Csak bennem merült fel, h mire kell ez az infó? :)
Hamisítani akarod, és kell a pontos tömeg? :D
9/12 A kérdező kommentje:
Mert a boltokban az uv fény mellett ott van a patikamérleg is? :)
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi ér többet? 1 kg arany, vagy 1 kg hűszezres.
2010. febr. 6. 13:43
10/12 anonim válasza:
"Csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi ér többet? 1 kg arany, vagy 1 kg hűszezres."
Az arany! Mert az sem elhanyagolható, hogy értékállóbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!