Ha karóra fémszíjából akarok kiszedetni néhány darabot, azt ingyen csinálják? Ékszerüzletben csinálják?
Figyelt kérdés
Ezüst órából szeretnék négy darab szemet kiszedetni, mert túl bő. Azt szeretném megtudni, hogy mindez ingyen történik-e, és ha nem, akkor kb. mekkora árra számítsak.2014. dec. 26. 22:24
1/8 anonim válasza:
Természetesen mindenki imád ingyen dolgozni, de az órások főleg.
2/8 anonim válasza:
Pár száz forint, olyan 300-400 körül.
3/8 anonim válasza:
nekem ingyen kiszedték ott, ahol vettem.
4/8 anonim válasza:
Igen, hogyha oda viszed, ahol vetted, vagy akár vásárláskor azonnal szedetsz szemet, akkor ingyenes, de ha csak úgy bemész egy ékszerészhez/óráshoz egy órával, hogy szedjen szemet, akkor pár száz forintit kér érte.
5/8 anonim válasza:
Ezüstből van a szíja? Az igen! Milyen óra ez? Mert még a legtöbb svájci óramanufaktúra is megelégszik a rozsdamentes acél szíjjal, kíváncsi vagyok, melyik gyártó készít ezüstből szíjat az óráihoz!
6/8 A kérdező kommentje:
de szerettek okoskodni ti primitív buta magyarok...
ezt rád értettem, utolsó
2015. jan. 24. 16:49
7/8 anonim válasza:
Primitív buta magyaroktól miért kértél tanácsot?
8/8 anonim válasza:
én kiszedtem magamnak, elviszem egy közeli óraboltba ami útbaesik lehet szétbarmolják, van ahhol 1 ellemcserét képtelenek megcsinálni, szóval akkor keress rendes órást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!