Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » UPC felé (internet) tartozásom...

UPC felé (internet) tartozásom van, nem rendelkezek keresettel, nincs tulajdonom, tanuló vagyok, mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Két évvel ezelőtt beköttetem UPC netet oda ahol életem a nevemre,fizettem is havonta 4000Ft-ot. Interneten jött a számla.Mielőtt lejárt volna a szerződés egy hónappal felhívott egy UPC -s férfi és kérdezte,hogy akarom -e hogy legyen még netem? (azt hittem,hogy arra a maradék egy hónapra amíg tart a szerződés,mondtam,hogy igen akarom) mondta,oké akkor semmi dolgom ő küld emailben egy szerződést ,akkor továbbra is lesz netem. emailben láttam,hogy ez egy meghosszabbítás,tudtam,hogy már csak 4 hónapig lakok ott. fizettem még ,de amikor elköltöztem teljesen kiment a fejemből ,főleg,hogy neten kaptam mindig a számlát. a lényeg az,hogy kb 6-7hónapja nem fizetem ugye,és láttam 70EFt a számlám. Nyilván ki fogom fizetni,bár jelenelg 40Eft-ot tudnék azonnal perkálni. a maradékot egy-kettő hónapon belül. Milyen szörnyűségekre számíthatok? Hogy monhatom le? Egy mondomről van szó,gondolom következő hónapban jön majd még plusz 20Eft rá a sok kamat miegymás miatt. vagy még mire számolhatok?
2014. dec. 26. 14:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj be a UPC-hez, és vázold a problémát. Elsőként nyilván a szerződést kellene felmondani, hogy ne fizess hónapról hónapra tovább.
2014. dec. 26. 14:37
 2/2 A kérdező kommentje:
most láttam azért ilyen magas,mert felbontották a szerződést 40Eft a felbontás. a többi pedig a havi számla volt. attól félek csak,hogy valmi behajtónak átadták és van vlami rejtett költés még? vagy lesz?
2014. dec. 26. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!