Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy tudtam venni Live-ról...

Hogy tudtam venni Live-ról játékot INGYEN?

Figyelt kérdés
Van egy MasterCard kártyám, tudom hogy 0 forint van rajta, mert egy automatánál megnéztem, kértem bizonylatot. Megadtam a kártya adatait az XBox Live-on, hogy megveszem a Left 4 Dead 2-t. Megismétlem, 0 FT az egyenleg a kártyán. Mindent tökéletesen hibátlanul megadtam, majd rányomtam hogy Confirm Purschase, és elkezdte letölteni. Megnéztem netről is az egyenlegem, azt írja 0FT, szóval nincs minuszba. Szerintetek ez valami "bug" vagy mi? Mert ha ez így megy, mindent letöltök :'D
2014. dec. 21. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak óvatosan, mert ha ez tényleg hiba, és a Microsoft kicsit felzabosodik hogy így kihasználtad, akkor küld egy strike-ot a boxodra, aztán dobhatod a kukába. :D
2014. dec. 21. 12:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Ő baja, hogy rossz :D Én ezért meg akkor feljelentem. :)

De nem használom ki, nemtudom mi ez, de a barátomnak se vett le pénzt azt mondja...

2014. dec. 21. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Te? A Microsoftot? :D Ne nevettesd már ki magad. Pláne hogy teljesen jogszerű lenne az eljárásuk. Olvasgasd a szabályzatot.
2014. dec. 21. 12:32
 4/4 anonim ***** válasza:

A, utólag bekérik az árát

B, letiltják a játékodat

2014. dec. 21. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!