Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kell rendelni a bónuszb...

Hogyan kell rendelni a bónuszbrigádról?

Figyelt kérdés
Ha rendelni szeretnék valamit akkor az a akciós ár rám is vonatkozik? nemm tudom hogy mit ért bónusznak?

2014. dec. 20. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
kosárba teszed a neked tetsző terméket és elutalod rá a pénzt, vagy futárral hozatod házhoz. csak győzd kivárni a 2-3 hetet. én nem győztem és visszamondtam az egészet.
2014. dec. 20. 15:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne rendelj semmit az ilyen bónuszos oldalakról. Az összes átverés. Nem olcsóbbak a termékek, hanem felviszik az árát, hogy utána engedhessenek belőle annyit, hogy a cégnek még így is legyen rajta haszna. Ezt nem csak onnan tudom, hogy már ismerősöm mesélte, akinek volt ilyen oldallal kapcsolata, hanem nem egyszer tapasztaltam is:

vágódeszkát rendeltem onnan, amit a kiérkezés után másnap egy boltban 300 Ft-tal olcsóbb megtaláltam (Penny).

Nem ez volt az első eset, azóta minden terméknek előbb utánajárok, hogy máshol megkapható-e olcsóbban, és 10-ből 10-szer vagy ugyanannyiba kerül, mint máshol akció nélkül, vagy máshol olcsóbb.

Szóval az összes ilyen "hűűű most leakciózunk mindent" oldal átverés.

Ha valami 1000 Ft-ba kerül, ami 2000 Ft-ról lett leárazva, az a tőled 500m-re lévő boltban 800 Ft. Csak sokan sajnos bedőlnek mindennek.

Olyan se fordult még elő, hogy a termék, amit ki küldtek, ne lett volna kifogásolható. 2x kértem pénzvisszatérítést, mert egyszer nem azt küldték, amit rendeltem, másodszor úgy nézett ki, amit kiküldtek, mint amit a kukából szedtek elő.

2014. dec. 20. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!