Mibe lenne erdemes befektetni 500-600 ezer forintot viszonylag kicsi rizikoval?
Egy befektetési alapon keresztül a legjobb tőzsdei lehetőségekbe tudsz befektetni, alacsony költségekkel és viszonylag alacsony rizikóval.
Ajánlom neked a bamosz.hu oldalt, ahol átfogó képet kapsz a lehetőségekről.
(Ha gondolod írj privátban és elmondom a konkrét személyes kedvenceimet.)
A KENÓ programomba! De komolyan!
Számítástechnikus lévén, a progit én 5-löttem ki, én terveztem meg és én is írtam. (10 év masszív szellemi munkám fekszik benne.) A program 5 alappillére épül, úgymint:
- statisztika (a legelső hazai KENÓ sorsolástól vezetett számhúzás-nyilvántartás)
- esemény-algebra
- kombinatorika
- káoszelmélet
- döntéselőkészítő adadatelemzés
Eddig mindössze az volt a gondom, hogy nem volt megfelelő mennyiségű alaptőkém ahhoz, hogy hosszabb távon is nyereséges legyen. De ez a probléma mintegy másfél hónappal ezelőtt megoldódott, úgyhogy határ a csillagos ég!
Nyugodt lélekkel ajánlhatom tehát, a számodra is. Ha érdekel, miként is részesedhetnél belőle, értesíts vissza priviben!
Bye!
Az 5-ös jegyzetben az "alappillére" kifejezés helyett az "alappillérRe" illik (kiemelés tőlem), mivelhogy ott "helymeghatározóként" értendő!
Megjegyzés: Ebben (és az előzőekben is) az a lényeg, hogy Én egy LELKIISMERETES PROFI VAGYOK, aki ha kell, akár 100-szor is átrágja magát egy probléma megoldásán, hogy A LEGJOBB MEGOLDÁST prezentálja, és ha hibázik, elismeri, majd ki is javítja a saját hibáját! A 6-os jegyzetelő viszont csak egy kisstílűen irigy, öntelt hólyag; egy TŐRŐLMETSZETT AMATŐR! (Meglehet, még azzal sincs tisztában, mi fán teremnek a prímszámok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!