Hogyan szerezzek pénzt?
13 éves lány vagyok.
mit adjak el??
Vagy mit csináljak.kéne nagyon a pénz egy telefonra xD
nem olyan fontos az atelefon hidd el. 1 hónap és már az újabb tipusra gyűjtenél. Ráadásul idegen emberek mondják el mdet add el?
Sztem add el a kocsidat, vagy a laptopodat, ja nem a yachtot!
Add el a tested. :P
Na jó, nem csak vicceltem. :D:D
Gondolom vannak idősek a környezetedben, biztos van akinek tudnál segíteni pl kutyasétáltatás, bevásárlás. Én is ilyeneket csináltam mikor ennyi idős voltam. :)
biztos, hogy a kérdésed a kutyákhoz kapcsolódik?xD am nem tudom. Most így hirtelen ez ugrott be:
1)Add el a régi telódat, azért is kapsz valamennyit
2)Rabolj ki egy bankot
2) Tedd fel a nem használt ruháidat, könyveidet stb. vaterára
3)Lépj be Oriflame-be vagy Avonba, és bizniszeljxd
Vagy(csak hogy a kutya témánál maradjunk) add el kutyádat:D
heloo..
1.bocsi,rossz kategriába írtam xd
2,köszi a válaszokat,de télleg kell ez a teló ;)
Én karácsonykor szívesen vettem volna bárkitől Walt Disney mese DVD-et..Írtam is ide,hogy nincs-e valakinek akivel megegyeztem volna egy árban,és megvettem volna tőle...
Senki nem jelentkezett,pedig azt hittem sok fiatalnak van akik már megunták...Igazából inkább csak azok írtak akik vállalták,hogy bizonyos összegért az internetről lemásolják nekem lemezre...
Ezt csak azért írtam,mert esetleg ilyen dolgokat is eladhatsz..PL:régi jó állapotban lévő játékokat,ruhákat stb...Ha reális árat kérsz,lesz olyan is aki örömmel megvenné...
Milyen telefon? xD
vedd előfizetésre akkor olcsóbb
Amugy meg nem sok jót tudok neked mondani.. én 14 vok de fogalmam sincs mit kéne csinálnom nekem is kéne pénz:D
Ha szülinapodra névnapodra kapsz pénzt azt rakd el vagy spórolj meg gyüjtögess:D
Amit kapsz rokonodektol ne koltsd el. Szulinap, nevnap, ujev, husvet stb:D
En mar 2 eve gyujtom es osszesporoltam 75000ftot:D Emellett persze mar jomunkasember vagyok :)
Mézes-mázas, kissé alulművelt, aranyláncal felaggatott, BMW-s enyhén sötétebb bőrű bácsiktól is kérhetsz segítséget, akik alkalmazásba vennének. Általában főutak eldugott részeinél parkoló öreg Audi, Mercedes, BMW-k környezetében lelhetőek fel, és egészen biztosan szívesen segítenek neked, ruhát, és szállást is kapnál tőlük.
Esetleg eladhatnád a vesédet is...
Természetesen amit leírtam, mind baromság, és életveszélyes!
Mi történne akkor, ha megkérnéd anyukádat, vagy apukádat, hogy: "Apuuuuu, Anyuuuuu! Nagyon kellene nekem ez az új telefon, lécciléccilécccciiiiiiiii vegyétek meeeeeeeg...."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!