Mit tanácsolnátok mibe fektessem a pénzem?
Szia,
Elég kicsi az összeg egy "komolyabb" befektetéshez.
Én két dolgot javaslok.
1: ne kösd le bankbetétbe, nem éri meg. Nyiss értékpapír számlát, ahol sokkal jobb konstrukciók vannak kockázat nélkül is. OTPnek is tökjó felülete van egyszerű és érthető.
Itt tudsz olvasni róla: [link]
2: LTP 4 évre, mondjuk havi 5-10-20eFt-tal attól függ mennyi tudsz fizetni.
Itt tájékozódhatsz az OTP oldalán:
Sok szerencsét! :)
Üdv:
G
Inkább törd a fejed és kezdj munka mellett vállalkozásba. Talán jobban megéri, mint 3-4%okért lekötni a pénzed.
Avagy gyűjtögess még.
Bankok pár %nál többet nem adnak, amik 10 években mérve is aprópénzek, max vésztartaléknak jók.
Tudom, én is hasonló cipőben járok. nekünk sajnos minden forintért meg kell szenvednünk!
Szia!
Ekkora összeggel már van, ahol lehet portfoliókezelt befektetést indítani 3-5 éves futamidőre átlag hozam 16%/év, ha érdekel írj privátba leírom részleteket.
#3 vigyazz mert ertekpapiroknal multbeli teljesitmenyre nem alapozunk
600k befektetni keves de elbukni sok
Most pont óriási felfordulás van a piacokon, senki nem tudja, mibe fektessen. Amúgy ez az összeg vésztartaléknak nagyon jó, tehát én TBSZ-számlára tenném rövid lejáratú állampapírba, mert ahhoz könnyű hozzáférni, de ha mégis évekig bent marad, akkor hoz egy kicsit.
Amúgy nem mondtad el a legfontosabbat: milyen távon szeretnél befektetni, és mennyire akarod, hogy hozzáférhető legyen a pénz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!