Elmennétek 6 órában dolgozni havi nettó 50 ezer forintért?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 09:00
1/9 anonim válasza:
Ha nincs más akkor jobb,mint a semmi. Egyébként most rendes melóm van, de előtte nekem is ilyen alkalmi munkám volt. Akkor mentem ha a főnökasszony nem tudott. Ez havi 45ezer Ft-ot jelentett. 400Ft-os órabérben voltam.
2/9 anonim válasza:
Mint minden, ez is kereslet-kínálat függvénye.
Ha nincs pénzed enni, persze hogy elmész. Az éhenhalásnál jobb.
Én nem mennék el, hiszen ennél többet keresek.
3/9 anonim válasza:
Hát attól függ, ha mellette tanulsz-e, vagy gyerekeid is vannak-e, ill lenne-e más bevételi forrásod is mellette, sok-e a kiadásod. De az biztos h jobb mint a semmi!
4/9 anonim válasza:
milyen munka, milyen szaktudásod van(tehát van e lehetőséged más melóra), mennyire kell apénz?
5/9 A kérdező kommentje:
Rossmannban eladói munka.
Érettségim van + eladói és boltvezetői képesítésem.
A munka pedig nagyon kellene.
2010. febr. 2. 09:58
6/9 anonim válasza:
El. Én jelenleg 4 órában dolgozom 35 ezerért, tehát annyira nem rossz a 50 az 6-ért. Amíg nincs jobb, addig elmennék.
7/9 anonim válasza:
Én most álláskeresésben voltam, így tájékozódtam a piacon. Az 50.000 Ft (ha nincs diplomád, és rossmannos munka) az igazán akkor lenne piaci ár, ha a 4 órás munkádért kapnád. Így hat órára piaci ár alatt van. Viszont ha ott bejössz, mint munkaerő, hátha kiterjesztenek 8 órásra. Bár akkor sem kapsz valami sokat. Remélem már bevételi forrásod is van. De valóban el kell mindent vállalni manapság, mert ismerős nélkül nagyon nehéz munkát találni, bekerülni valahová. Nekem eddig (7 éve dolgozom) mindig csak ismerősön keresztül sikerült bekerülnöm a munkahelyeimre, pedig sok-sok önéletrajzot küldtem be neten, még be is hívtak interjúkra, többször volt, hogy már majdnem... de aztán mégsem engem választottak...
8/9 anonim válasza:
Pár éve elmentem volna, de ez csak éhenhalás ellen jó, kaja kell, ruha kell a munkahely miatt, a rezsit miből lehet akkor kifizetni? Szemét dolog ez.
Őszintén szólva, ennél még a munkanélkülim is több volt.
Most már fel sem emelem a fenekemet 150-200e alatt. (pedig azóta gyerekem van, lakáshitelem, meg minden egyéb)
A jó munkát tessék megfizetni. És van ahol megfizetik.
A baj az, hogy sokan kénytelenek elvállalni ennyiért munkát, így kevés igazán jó hely van, ahol értéke van a munkának.
9/9 anonim válasza:
De érdekes így 2018 év elején olvasni ezt a kérdést és a válaszokat is. Mennyire is nehéz volt e tájban munkát találni na meg így 18 elején még van olyan aki 54ezret keres 8 órára közmunkásként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!