Van valakinek tapasztalata a légszerx ( LÉGSZERX ) KFT webáruházával? Megbízható ez a bolt?
Sajnos én nem tudok hasonlóan jó tapasztalatokról beszámolni. Mondjuk szerintem elég az árgép-en leadott értékeléseiket megnézni (sajnos én csak utólag láttam)
Én két egyforma terméket rendeltem (BAYPA MINI MEGAFON) az áruházban az egyik úgy szerepelt hogy csomagolás sérült.
Kiszállításkor konstatáltam hogy nem csomagolás sérült hanem működésképtelen mindkettő. Egyikről még a gombsort takaró fedlap is hiányzott tehát visszáru volt és nem nézték meg mit akarnak elsózni.
A másik készülék is visszaküldött áru volt, erről tanúskodik h valaki már próbálgatta a felvétel funkciót és gondolom visszaküldte hogy nem működik... nem baj ezek gondolták másnak jó lesz!
Valaki majdcsak megúnja és nem küldi vissza nekik. Miután közöltem velük hogy nem tartom etikusnak hogy visszárut próbálnak meg elsózni és drága postaköltségen visszaküldetni a reklamáló vevővel sajnos elzárkóztak a vételár visszautalásától.
Ahogy a fórumokon láttam nem egyedül velem teszik ezt, többeknek nem fizetnek és hasonlóan "korrektek". Csak annak javaslom őket aki arra vágyik hogy visszaküldött hibás termékeket az Ő pénzén postázzanak ide oda. Mondjuk vas szöggel vagy hasonlóval talán nem tudnak átverni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!