Emag internetes kereskedelmi webáruház, miert ilyen csiga lassuak egy hete rendeltem és még mostsem adták fel a csomagom. Leírnátok a ti tapasztalataitokat is?
Lehet pl. torlódás (karácsony van), be kell rendelni az árut. Konkrét ajánlat nélkül nehéz válaszolni.
Mi azokat, amik raktáron vannak, s délelőtti rendelés, még aznap átadjuk a futárnak, a délutániakat másnap.
De amit be kell hozni, az lehet akár három hónap is. Persze ezt mindig elmondjuk/leírjuk a vásárlónak is.
Csütörtökön rendeltem két terméket, ma megkaptam mindkettőt. Az egyik nem közvetlen emag, hanem egy partnercég terméke volt, így két külön futár hozta, de már itt vannak nálam. A partnercéges küldeménynél amúgy még most is csak annyi van, hogy "rögzített rendelés". Ezt nem az alap DPD hozta, hanem valamelyik kisebb futárcég (Royal Sprint vagy ilyesmi, akiknél nincs tracking).
Előtte november elején rendeltem, akkor szintén csütörtökön és hétfőn megkaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!