Hogyan lehetne ezt megoldani? Esetleg rózsaszín csekkel?
Ékszereket szeretnék eladni. Gportálos oldalra feltölteném a képet és levélben megegyeznénk. Az illető kifizetné aztán én elküldeném neki amit kért.
Sajnos a weboldalszerkesztéshez nem értek annyira, és webshopom sincs. Így marad a rózsaszín csekk, vagy hogy átutalja nekem bankszámlán, vagy nem tudom.
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lenne ezt a legjobb kivitelezni. Egyáltalán a rózsaszín csekk hogy működik? Vagy milyen bankszámla kell ehhez?
Remélem valaki érti mit szeretnék és tud tanácsot adni, mert nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Köszönöm.
Röviden: el akarok adni minőségi ékszereket, ezeknek csinálnék egy weboldalt is. De mégse borítékban küldje már el az illető a pénzt, erre kellene valami megoldás, hogy hozzám eljusson a pénz aztán én csomagként feladnám neki az ékszereket.
Tehát azt nem tudom hogy jusson el hozzám a pénz, mi a legegyszerűbb mód erre.
Add fel utánvéttel. Ő megkapja a csomagot, kifizeti, átveszi, te megkapod a pénzt.
Ha bankszámlára kéred, azt az APEH visszamenőlegesen is ellenőrizheti (a bank köteles kiadni az adatokat) és üzletszerű tevékenységnek minősíthetik az eladásaidat, aminek már vannak adó és járulékvonzatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!