Megvenném belőle a kisfiamnak azt a kis krokodilos párnát, amit tegnap egy kirakatban álmélkodva és vágyakozva nézett.
A maradék összeget pedig odaadnám egy utcán kolduló szegény embernek vagy valamilyen adománygyűjtő szervezetnek- így év végén ez is szép gesztus lenne és különben is talált pénz :)
A kislányomnak vennék valami szép rucit amit választana :)
Ha maradna akkor meg a születendő kislányomnak vennék valami szép bodyt vagy valami ilyesmit.
11. válaszoló vagyok.
Képzeljétek, ha nem is 5 eFt-ot, de 2 eFt-ot találtam a múlt héten egy nagy játszóház parkolójában, amikor mentünk haza.
Már nem nagyon volt ott senki, akinek kieshetett a zsebéből és a széla mi autónk mellé fújta.
Eszembe jutott ez a kérdés és nagyon megörültem neki.
A pénzt elosztottam kétfelé, az egyik felét felváltottam apróbb fémpénzekre, a kisfiam így jobban örült neki, mert beledobhatja az aprópénz gyűjtő békájába, hogy majd valami nagyobb dologra összejöjjön, a többit pedig jártamban-keltemben odaadjuk azoknak, akik rászorulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!