Mit gondoltok a vasárnapi zárva tartásról?
Nekem anyukám 43 éve dolgozik a kereskedelemben, nem tartja jónak. A hétvégi forgalom egy napra összpontosul majd, szombaton kétszer annyi idő lesz a bevásárlás a tömeg miatt, így nemhogy több, de kevesebb időt lehet a családdal, aki a bevásárlást intézi.
Én ápolónő vagyok, sokszor péntek-szombaton egész nap dolgozom, 12 órában. Szuper lesz szombaton este hét után bevásárolni menni :(
Valaki említette hogy vasárnap mennek nagyszülőkhöz és akkor vásárolnak be.
Szombaton nem lehet?
És ha azzal érvelnél hogy van szombaton és péntek délután elfoglaltságod, akkor ez van.
Nem neked kell jónak lennie, hanem 9-10 millió embernek.
Nem csak te és az idős szüleid léteznek.
Egyébként kérdező, a vasárnapi zárva tartás, te, és embertársaid érdekében történik.
Ugyan is legtöbben vasárnap mennek boltba, és rengeteg embernek ez a "programja"
"Há most kő mennem bótba, me a gyerekek, me ez a program"
Vasárnapon nem ennek kell a programnak lennie, hanem hogy otthon, beszélgetsz a családoddal.
Amúgy meg jaj b*zdmeg, nem bírsz ki egy napot vásárlás nélkül?
Magyarok..hálátlan népség..semmi sem jó nektek? Most őszintén..
Nagyokos, hol az a 9-10 millió ember, akinek ez jó?
Neked rendesen kimoshatták az agyadat!
Ha otthon akarsz maradni, azt most is megteheted, de nekem ne mondja meg pár KDNP-s tökfej, hogy mit csináljak vasárnap!
"Nagyokos, hol az a 9-10 millió ember, akinek ez jó?
Neked rendesen kimoshatták az agyadat!
Ha otthon akarsz maradni, azt most is megteheted, de nekem ne mondja meg pár KDNP-s tökfej, hogy mit csináljak vasárnap!"
Értem amit mondani akarsz,- vagyis amire célzol - de mint írtam "a vasárnapi zárva tartás, te, és embertársaid érdekében történik."
Persze, ezt (sajnos) nem egy párt dönti el hogy te hol vásárolhatsz és hogy mikor.
De gondolj bele!
Hogyha a pénzed vasárnap, nem a boltokban költenéd el, és ezzel gyarapítva sok "galicíia jöttment"-nek a pénztárcáját, hanem törődnél a családoddal, és elvinnéd őket valahova, máris értelme volt elkölteni azt az icuri picuri kis vagyonodat te magyar.
(Azzal nem értek el semmit ha lepontoztok. Magatokat jellemzitek maimum.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!