Az olx.hu-n hol látni a hirdető email címét? Azt írja, hogy oda kell küldeni az önéletrajzot, de beregisztrálva sem találok emailt!
Figyelt kérdés
Többször találkoztam már ezzel, hogy a hirdetésben ezt írják, küldjük a CV-t a megadott eamil címre, dehát egyszerűen sehol sem találom!
Hol kellene keresnem?
2014. nov. 25. 16:14
2/5 A kérdező kommentje:
Nem kamu hirdetés, azt tudom!
2014. nov. 25. 17:51
3/5 anonim válasza:
ez az, hogy sehol!
a hírdető email címe alapból anonim, ha te írsz neki, ő meg válaszol, ha egyáltalán válaszol, az email címét csak ekkor tudod meg!
4/5 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom :D
Néhol úgy van írva, hogy "kérjük, külde el a megadott elérhetőségre:"
És itt vége a kettősponttal. Hogy küldjek így levelet mégis?
Sokszor beazonosíthatatlan a hirdetés feladója, mert még a cég nevét sem írják ki, hogy a weblapjukon ráírhassunk.
Amúgy szerintem a hirdetésfeladásnál megadják ők az e-mail címet, de a rendszer ezt elrejti. Nem teljesen értem a mikéntjét, holott telefonszám meg van.
5/5 anonim válasza:
Ilyen szempontból jobb a Jófogás, viszont azon kevesebb a hirdetés mint az OLX-en. Legalábbis az én szakmáim szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!