Nagykerben hogy tudok vásárolni?
Figyelt kérdés
Muszály vállalkónak vagy üzlet tulajdonosnak lenni?2010. jan. 29. 19:49
11/16 anonim válasza:
Ne haragudj hogy szóvátettem. Azért a tökéletes helyesírás és az öt szóból három hibás között elég nagy az átmenet. Nem kötözködés volt, egyszerűen csak zavaró és műveletlenségre utal, ezért mertem kijavítani, hátha a jót jegyzed meg utána. De mindegy, tőlem írhatod rosszul...
12/16 anonim válasza:
Keress egy olyan ismerőst aki regisztrálhat a nagykerben. Saját használatra vásárolhatsz az ő nevében. A számlát meg elteszed az alsó fiókba vagy neki adod.
13/16 A kérdező kommentje:
Mik a feltételei annak, hogy regisztrálhasson a nagykerben ? Olyan vállalkozót kellene keressek akinek van egy ruhabutikja ?
2010. jan. 29. 22:32
14/16 anonim válasza:
Van olyan nagyker, ahol bemondod a cég adatait (név, cím, adószám ) és regisztrálnak. Máshol a cégkivonatot is be kell mutatni vagy másolatban leadni.
A tevékenységi körök között nem árt ha szerepel valami ruhakereskedelem. Az már senkit sem érdekel, hogy van-e boltja vagy nincs, folytatja-e a tevékenységet.
15/16 anonim válasza:
-az vagyok akinek az édesanyja divatárus-
háát én mindig azt tapasztalatam,h.az iratokat elkérik,vállalkozói igazolvány stb..
kivéve ha már törzsvásárló,akkor névre is kiszolgálnak,miután lecsekkoltak a gépben-
max azt csinálhatod,h.velemész az üzletbe,és úgy válogatsz.
16/16 anonim válasza:
Én ebben a hónapban regisztráltattam be a céget ahol dolgozok több nagykerhez. Mindenhol kérték a cégkivonatot, vagy a cégbírósági végzést. Ha egyéni vállalkozóként akartunk volna regisztráltatni, akkor vállalkozói igazolvány kellett volna. Csak egy helyen nem nézték, hogy van-e megfelelő tevékenységi köre a cégnek, a többi helyen csak akkor regisztráltak viszonteladóként (ez a feltétele, hogy ott vásárolhass), ha megvolt a megfelelő TEÁORú tevékenységi kör. Volt ahol kártyát adtak, és azzal mehetünk be a nagykerbe, máshol elég bemondani a cég nevét és címét. Viszont sehol nem kellett ott lennie se a regisztráláshoz, se a vásárláshoz az aláírásra jogosult személynek, vagy valamelyik tulajdonosnak. A céges papírokkal mint egyszerű alkalmazott, mindent elintézhettem. Azt viszont sehol nem kérték, hogy mutassam be az üzlet engedélyét, vagy a bejelentését. (a ruhanemű árusítás most már nem engedély-, hanem bejelentésköteles)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!