Hogy szedhetnék össze 100 ezer forintot 1 hónap alatt diákként? Munka, és hitel kizárva
5 után is lehet dolgozni..
de akkor adj el a használtcucc oldalakon olyan dolgaidat amiket már nem hordasz, vagy nincs rájuk szükséged.
Az nem lógás, ha egy haszontalan előadás helyett dolgozol.
Amúgy is, nincs Magyarországon olyan egyetem ahol heti 5*8 órát kellene bejárni. Kivéve ha 40-50 kreditet viszel, de akkor az ösztöndíjadból 2 hó alatt kijön a pénz.
Testépítő szereket szeretnék venni, hogy végigcsinálhassam a kúrát, mert szeretnék pankrátor lenni majd.
De ehhez kéne az összeg egyébként ha érdekel valakit
ne is mond én is minden előadásra bejártam, mindig az első sorban ültem jólfésülten öltönyben és állandóan jelentkeztem meg jegyzeteltem, kitűnő minősítésű lett a diplomám
más meg dolgozott a suli mellett, kettesekkel bukdácsolt, ellógta az órákat és 5 évig csinálta a 3,5 éves egyetemet, aztán csodálkozott ha kapott utána egy adatrögzítő állást én meg egyből manageri pozíciókat kaparintottam meg
én pl. úgy szereztem pénzt, hogy szombatonként bibliát olvastam öreg néniknek, vasárnap az istentisztelet után meg a plébános úrnak segítettem kitakarítani a templomot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!