Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » M. Frey Wille gyűrűmet (Monet;...

M. Frey Wille gyűrűmet (Monet; 18C arany) hol tudnám eladni?

Figyelt kérdés

Eredeti ára 250.000Ft volt; nem akarom "elkótyavetyélni".

Korlátozott darabszámban készült.

Létezik olyan cég, ami pl. ékszer árverésével foglalkozik?

Nem a Vaterára gondoltam......

#árverés #licitálás #M. Frey Wille; gyűrű #tűzzománc gyűrű
2014. nov. 9. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, de ne fűzz hozzá nagy reményeket, a töredékét sem kapnád érte. Csodálkoznék, ha 70-80e-nél többet tudnál érte kapni.
2014. nov. 9. 12:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Jobb ha tudod, h a Frey Wille ékszerek nem aranyak, csak aranyozott (arannyal futtatott, az arany rá van égetve, ami miatt tartós, de ettől nem arany!) és zománcfestett. A márkanevet kell megfizetni-ettől ilyen drága, meg az egyedi zománcképek miatt. Egy időben nekem is tetszett egy fülbevaló, 185eFt lett volna, de amikor megmondták, h nem arany, akkor inkább ezen az értéken 3 gyönyörű másik aranyat vettem rajta, amit viszont bmikor tudok értékesíteni.

Sokan felrakták vaterára, olxre az eredeti Frey Willéjüket is, de kb. tizedáron tudták eladni őket. Meg sajnos sok a hamisítvány is, ami olcsó. ékszerakciós házak léteznek, de ott is csak a töredéket fogják kifizetni neked.

2014. nov. 9. 13:56
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

itt egy példa: lánc, medállal 45eFT. :-/ Legalább 200ért vehette a kiscsaj. Sajnálom az ilyeneket. Kellett neki, most meg töredékáron árulja, ha ugyan elmegy.

2014. nov. 9. 13:59
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó; én ajándékba kaptam (nem kértem), most viszont sos kell műttetnem a kutyám csípőjét egy baleset miatt; és máshogyan nem tudom előkaparni az árát (megélhetés; autó hitel, stb..).

Hozzáteszem elszomorító hogy ennyiért megy el; mert 100.000-150.000Ft között gondoltam; de az enyém nagyon megkímélt; mivel nem mertem hordani...

Mindegy. A Vaterás hirdetéseket én is néztem.

2014. nov. 9. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Luxus cikket sosem lehet hasznltan jó árban eladni.

Ugyanis akinek valóban van rá pénze és státuszszimbólumnak veszi annak derogálna használtat venni.

Aki meg csóró és csak villogni akar az 4,000-ért a piacon vesz egy jó hamisítványt.

2014. nov. 9. 21:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy eredeti Dior pulcsim, 150eFT volt az ára, én is kaptam. Nem hordtam, mert kicsi volt. Eladtam, de 10eFt-ot kaptam érte. Úgy van, ahoyg az előző írja: a kőgazdag sznob megveszi a márkaboltban újonnan, neki az nem pénz, aki meg szegény, az meg párezernél többet nem adna érte.

Kutyusért megy a szívből jövő szorítás.

2014. nov. 10. 08:20
 7/7 A kérdező kommentje:

Beszéltem a bolttal telefonon; bediktáltam a számát; arany (nem aranyozott és nem is ródiumozott), a jelenlegi ára újonnan 351.500FT!!!!!!! :-(

Elvittem ötvöshöz; tört arany árban venné be! Kb. 20.000Ft-ért! Há-há! Szóval igen; jól megszívtam.

Keresek a neten valami ékszer aukciót; hátha!

Köszönöm a válaszokat; és kedves utolsó, külön köszönöm a szorítást a kutyus nevében (holnap megyünk a műtét előtti konzira).

2014. nov. 11. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!