M. Frey Wille gyűrűmet (Monet; 18C arany) hol tudnám eladni?
Eredeti ára 250.000Ft volt; nem akarom "elkótyavetyélni".
Korlátozott darabszámban készült.
Létezik olyan cég, ami pl. ékszer árverésével foglalkozik?
Nem a Vaterára gondoltam......
Jobb ha tudod, h a Frey Wille ékszerek nem aranyak, csak aranyozott (arannyal futtatott, az arany rá van égetve, ami miatt tartós, de ettől nem arany!) és zománcfestett. A márkanevet kell megfizetni-ettől ilyen drága, meg az egyedi zománcképek miatt. Egy időben nekem is tetszett egy fülbevaló, 185eFt lett volna, de amikor megmondták, h nem arany, akkor inkább ezen az értéken 3 gyönyörű másik aranyat vettem rajta, amit viszont bmikor tudok értékesíteni.
Sokan felrakták vaterára, olxre az eredeti Frey Willéjüket is, de kb. tizedáron tudták eladni őket. Meg sajnos sok a hamisítvány is, ami olcsó. ékszerakciós házak léteznek, de ott is csak a töredéket fogják kifizetni neked.
itt egy példa: lánc, medállal 45eFT. :-/ Legalább 200ért vehette a kiscsaj. Sajnálom az ilyeneket. Kellett neki, most meg töredékáron árulja, ha ugyan elmegy.
Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó; én ajándékba kaptam (nem kértem), most viszont sos kell műttetnem a kutyám csípőjét egy baleset miatt; és máshogyan nem tudom előkaparni az árát (megélhetés; autó hitel, stb..).
Hozzáteszem elszomorító hogy ennyiért megy el; mert 100.000-150.000Ft között gondoltam; de az enyém nagyon megkímélt; mivel nem mertem hordani...
Mindegy. A Vaterás hirdetéseket én is néztem.
Luxus cikket sosem lehet hasznltan jó árban eladni.
Ugyanis akinek valóban van rá pénze és státuszszimbólumnak veszi annak derogálna használtat venni.
Aki meg csóró és csak villogni akar az 4,000-ért a piacon vesz egy jó hamisítványt.
Nekem is volt egy eredeti Dior pulcsim, 150eFT volt az ára, én is kaptam. Nem hordtam, mert kicsi volt. Eladtam, de 10eFt-ot kaptam érte. Úgy van, ahoyg az előző írja: a kőgazdag sznob megveszi a márkaboltban újonnan, neki az nem pénz, aki meg szegény, az meg párezernél többet nem adna érte.
Kutyusért megy a szívből jövő szorítás.
Beszéltem a bolttal telefonon; bediktáltam a számát; arany (nem aranyozott és nem is ródiumozott), a jelenlegi ára újonnan 351.500FT!!!!!!! :-(
Elvittem ötvöshöz; tört arany árban venné be! Kb. 20.000Ft-ért! Há-há! Szóval igen; jól megszívtam.
Keresek a neten valami ékszer aukciót; hátha!
Köszönöm a válaszokat; és kedves utolsó, külön köszönöm a szorítást a kutyus nevében (holnap megyünk a műtét előtti konzira).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!