Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha utánvéttel feladtam egy...

Kelemen Szabina kérdése:

Ha utánvéttel feladtam egy csomagot 3000 ft a posta szamla megvan, nem vették át visszaküldték, és behajtóceggel vissza tudom kérnj?

Figyelt kérdés
Tudom a csaj nevét címét telszámát, számla megvan. En tartoztam a vateranak 1500 ft al, és 6640 ft ot kellett a behajtónak fizetnem! Azert gondoltam h ilyen kis osszeggel is foglalkozik a behajtas mert ez nekik is pénz!
2014. nov. 8. 13:48
1 2
 11/15 tetro ***** válasza:

"tartoztam a vaterának 1500 ft-al és a megkeresték a behajtót mert nem fizettem ki, és 6640 ft ot kellett fizetnem!!! és a csaj aki lehúzott nem 3000 ft hanem vagy 9000 ft-ot kéne fizetnie a behajtónak ha megkeresném!!! érted ??? érted már?? vagy még mindi nagyon magas??"

ez a kérdésedből így ebben a formában nem derül ki. de az hogy te a vaterának nem fizettél időben, azért biztosan nem felel senki. de azt sem értem, hogy miért tartoztál a vaterának, ha a tranzakció sikertelen volt...

2014. nov. 9. 09:47
 12/15 A kérdező kommentje:
A vateras ugyem nem tartozik ossze ezzel az ugyel? Komolyan ennyire nehez megerteni? Honapokkal ezelelott valamiert taroztam a vateranak. Ez a csaj aki venni akart tolem egy csomagot az meg most volt de nem vette at, es ha a honapokkal ezelotti 1500 ft al foglalkozik a behajto akkor gondoltam h a 3000 ft al is foglalkozni, ennel egyszerubben mar komolyan mondom h nem tudom leirni!
2014. nov. 9. 11:49
 13/15 tetro ***** válasza:
A vatera szerinted 1500 ft-ot ad át a behajtónak szerintd, vagy milliókat csomagban? Tippelj.
2014. nov. 9. 14:12
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
Ne haragudj kérdező de te vagy ilyen nehéz felfogású. A vaterának nyilván állandóan vannak ilyen hepajai, ott a behajtójuk, nyilván van mikor 1500Ft-ot hajtanak be, meg olyan is mikor 150.000-et is. De neked mint magánember a kis 3000Ft-odat magasról le fogják szarni.
2014. nov. 9. 14:43
 15/15 anonim ***** válasza:
77%
A legtöbb amit tehetsz, hogy értékelésben figyelmezteted a többi vaterást, hogy megbízhatatlan partner. A behajtócégnek túl "kicsi" ügyfél vagy, a vatera sok személy adatait adja tovább nekik, akik kifizetik a kamu adminisztrációs díjakat mivel nincsenek tisztában azzal, hogy nem kellene, és ezek a kamu díjak az ő fizetségük tulajdonképpen, maga a vatera biztos nem fizet nekik semmit.
2014. nov. 12. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!