Az OLX-en lévő hirdetéseknél, hol, és hogyan lehet megnézni, hogy telefonon ki keresett ez ügyben?
Ennek mi köze van a gyakori GYIK-jához? Semmi.
Egyébként is csak viccelsz. Bármiféle internetes oldalnak honnan lenne értesülése arról, hogy téged ki hívott? Komolytalan nagyon a kérdésed.
Igen,ebben teljesen igazad/igazatok van,rossz helyre raktam a kérdést.
Nem a fizetésen van a hangsúly,mert vissza hívnál,de nem írta ki a telefonon a számot,vagyis nem is jelezte ki,hogy valaki keresett volna. Lehet az én telefonom miatt,nem tudom. De a hirdetésemnél,kijelzi,hogy hívtak egyik hirdetésnél egyszer,másikon kétszer és arra lettem volna kíváncsi,hogy az OLX-en hogyan tudnám megnézni,a telefonszámot.
ha a hirdetésednél valaki rányom a telefonszám megtekintésére, abból te hogyan látod az ő telószámát?!
:-)Gratulálok!
A telefonszám érzékeny adat. Egy hirdetési oldal semmiképpen sem teheti meg, hogy adatvédelmi törvényt sértsen. A hirdető eldöntheti, milyen elérhetőséget ad meg. A vásárló ezek egyikén veheti fel a kapcsolatot az eladóval. De ennek már semmi köze a webhelynek.
Pont úgy, mintha rendes újságban lenne a hirdetés. Pont úgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!