Aki kapott vagy kap 2014-ben Bursa hungarica ösztöndíjat, az mennyit kap?
Minimum 5-10 ezer forintot kéne adniuk, mert pár ezer forint nem ér semmit!
Kb vicc kategória
Annyit adnak, amennyit szerintük tud nélkülözni a település. Mi néhány éve 3500-at kaptunk, tehát 3500 a településtől és 3500 a sulitól. Most azt hiszem,h már csak 1000 Ft-ot adnak. Ez egy 3000 fős szabolcsi falu. De hallottam olyanról, ami már inkább város és nem ad semennyit.
Nem csak ez a vicc, hanem az egész ország úgy, ahogy van. Amennyit adnak annyit kapsz, több mint a semmi.
Inkább erre kéne fordítani a pénzt, nem stadionok építésére, most ha szétdobnák a pénzeket minden önkormányzatnál igazságosan, minimum 10-15 ezret kapna mindenki támogatásként aki rászorul és megkapja..
Nem 8-9 milliónak kéne lenni a keretösszegnek, hanem 80-90-nek minimum...
Én 10 000 Ft-ot kapok, mert nálunk minden pályázó megkapja a max összeget, mert kis település és minden évben csak egy vagy két pályázó van.
Viszont bocsi, de én az ötödik hozzászólót nem értem. Azt írja hogy Győrben szigorúbbak a feltételek, ami érthető, hiszen nagy város, ennek ellenére ott is 10 000 Ft, ahol ő él az elvileg kevésbé szigorú de csak 3000 Ft. :)
Hát figyelj, én 5000-et kapok... és önkormányzat nem támogat, csak a település..kva keveset...és az intézményi s ugyanannyit ad, mint a település, ami érdekes..
Szóval ez nem túl sok. Kb 8-10 ezerre számítottam, de hát ez van ebből kell élni.
# 5 vagyok, ÚRISTEN most látom, kicsit érthetetlenül fogalmaztam. :D Szóval az első mondat végén nincs kérdőjel, a második mondatban SZORUL helyett TANUL van. :D
6-os, a miénk is kis település, de az önkormányzat költségvetése 3000-et határozott meg. Ők nem nagyon támogatják az értelmiségi réteg képzését, az egyetemisták úgyis csak otthagynák a falut, biztos így vannak vele (főleg egy istenháta mögötti helyen). :D
Kérdező: "és önkormányzat nem támogat, csak a település"...
Minden településnek van önkormányzata, ezek ítélik oda az összeget. Nem értem hogy támogat a település, aminek önkormányzata van, de az már nem támogat, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!