Magyarországon tényleg mindenki ilyen gazdag?
Figyelt kérdés
A suliban mindenkinek van márkás cipője (főleg Nike), 50-200 ezer Ft-os okostelefonja. Még az iskola egyik legszegényebb (sokkal szegényebb nálam) diákjának is nike-is cipője van! és mi előtt valaki irigy csöves parasztnak hinne, elárulom, hogy tényleg nem vagyunk valami gazdagok, de azért vannak márkás cuccaim (bár nem a 30000-es kategóriából és a telefonom sem a legújabb, legdrágább okostelefon, hanem egy régebbi típusú androidos (2009)), de azt azért nem gondoltam volna, hogy rajtunk kívül mindenki ilyen gazdag. vagy inkább hónapokig gyüjtenek meg nélkülöznek a drága cuccokra?2014. nov. 7. 11:30
11/18 anonim válasza:
de eredetiek az e-bayes cuccok?
nem biztos, hogy anyám belemenne a külföldről vásárlásba :S teelfont meg aztán biztos nem fog törlesztőrészletre venni :/
12/18 anonim válasza:
Akiről én beszéltem, annak minden cucc eredeti, a Kors órája is, kihisztizte magának, Plázába az óraszalonban vették meg. Sznob a 16 éves kiscsaj. Ő nem fog kínai replikát felhúzni.
13/18 anonim válasza:
azért ez olyan hihetetlen, hisztizhet akárki akármennyit, ha egyszer nincs miből megvenni. ha anyu fizetése 15 napra SEM elég, de ilyen cuccokra van pénz, akkor itt valami nem kerek.
14/18 A kérdező kommentje:
a fizetés nálunk összesen 220 ezer Ft kb 4 emberre :/
nekem az osztálytársaim kínaiban vásásrolnak nagyon olcsón ruhákat. de cipőt megveszik a márkásat (jó nem mindegyik márkás van akinek csak 1 van)
2014. nov. 7. 14:58
15/18 A kérdező kommentje:
az a 16 éves r*bancnak sincsenek normális szülei, ha így elkényeztetik...
2014. nov. 7. 14:58
16/18 anonim válasza:
Szerintem akinek okos telefonja van, az nem feltétlen gazdag.
17/18 A kérdező kommentje:
utolsó ez igaz, nekem is okostelóm van, mégsem vagyok gazdag. de akinek 100 ezres telefonja van, az már elég jól él
2014. nov. 7. 19:35
18/18 anonim válasza:
Kérdező, tudj már különbséget tenni a gazdagság és a látszatgazdagság között.
Mellesleg ajánlok neked egy jó oldal, ahol erről is írnak:
kiszamolo.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!