Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » SOS? Parapszichológiai és...

SOS? Parapszichológiai és centenáriumi központ! Mit tudtok róla?

Figyelt kérdés

Ez a cég,nyereményjátékokal bombáz,hogy ön megnyerte a 15 milliot...! határidőn bellüli válasz esetén! aztán még ingxen is kapsz hozzá egy azonnali ajándékot,full ingyenes...! Csak fizess be 5 ezeret vagy 3 at a postaköltségre,hogy megkapd az ajándékodat!

Ezt havi 2szer minimum küldik! nem vállaszoltam nekik soha,mégis ujjbol küldik,hogy utolsó lehetőség,10 nap mulva vállaszoljak,és....innen ugyanaz minden!

2010. jan. 27. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nem így írják a nevét. De ugye nem hiszed el, hogy valóban nyertél bármit is... ne fizess egy fillért se.
2010. jan. 27. 13:45
 2/6 anonim ***** válasza:
KAMU..nyugodj le...
2010. jan. 27. 13:50
 3/6 A kérdező kommentje:
NA az a szitu hogy nem hiszem el,és nem is fizetek!Csak lerázni nemtudom őket! Heti2-3 levelet is küldenek,hogy minden 7en megnyetem a 15 miliokat! Lerázni hogy lehet őket?
2010. jan. 27. 15:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Állítsd magasabb fokozatra a SPAM-szűrőt a postafiókodban. Amennyiben mindig egy círől küldenek, szimplán tedd tiltólistára.
2010. jan. 27. 16:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi,de nem e-mail ben,hanem postai levelekben zaklatnak!!
2010. jan. 30. 09:36
 6/6 anonim válasza:

Nekem apám küldött neki egy levelet ! Szépen leírta nekik,hogy akkor küldjenek levelet ha már a két szép kezében lesz a főnyeremény (vagy 15-ször megnyertük..pff XD)

és blablabla (a többit nem tudom) ...elvileg azóta nem küldik ezeket a szennylapokat!

Csak azt nem értem,miért nem képesek letartóztatni Őket ?

Már annyian panaszkodnak rájuk....

Ui.: mi elégedtük ezeket a "szennylapokat" a-tól z-ig,aztán jót nevettünk ! :D

2010. aug. 31. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!