Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » ÖN szerint vasárnap a közepes...

MIKLÓS18 kérdése:

ÖN szerint vasárnap a közepes nagyüzletek és multik zárjanak be vagy ne?

Figyelt kérdés
ezt azért kérdezem,mert nekem az a véleményem,hogy aki ma 60 fölött van,azok közül sokan büszkén mesélik,hogy az ő fiatalságukban simán megtehették az üzletek,hogy bezárnak vasárnap,holott a világ azóta soakt változott,szerintem ma már ez hatalmas üzleti elbocsátásokat okozna,akkor más volt,sokan a mai kor súlyát nem is akarják felfogni!!kíváncsi vagyok mindneki véleményére!!
2014. nov. 6. 22:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem inkább azon kellene gondolkozni, hogy hogyan lehetne olyan, fizetést adni egy olyan multinál, amelyik hasonló/ugyanazon/ munkakörben többet ad egy másik országban?

4 vagy 5-ször több pénzt, hogyan tud kitermelni egy német munkás azonos eszközökkel - munka intenzitással - óra számmal.

Mert, ez itt az igazi kérdés!

Többi csak figyelem elterelés!

Azonos munkáért azonos fizetést!

Ezzel kellene foglalkoznia narancsoséknak!

2014. nov. 7. 11:00
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

" Nem inkább azon kellene gondolkozni, hogy hogyan lehetne olyan, fizetést adni egy olyan multinál, amelyik hasonló/ugyanazon/ munkakörben többet ad egy másik országban?

4 vagy 5-ször több pénzt, hogyan tud kitermelni egy német munkás azonos eszközökkel - munka intenzitással - óra számmal."

Te nem tanultál közgazdaságtant, igaz?:D

2014. nov. 7. 12:34
 13/15 anonim ***** válasza:

"Elég paradox, hogy a kormány mondja meg, hogy mi a problémája az embereknek vagy mi nem."

A kormány tudja hogy azért nem vagy eleget az anyukáddal, mert vasárnaponként elmászkálsz a teszkóba. És ezért tenni fog valamit. Semmi másért, csak ezért. A Lázár testvérek ugyanúgy aggódnak anyukádért. Semmi hátsó szándék nincs.

2014. nov. 7. 12:46
 14/15 anonim ***** válasza:

#8-as:

Igazad van, 50%-ot kellett volna írnom.

Az egyik nettó 70 ezer, a másik nettó 105. Lehet, hogy hülye vagyok matekból, de a 2. az 1-höz képest 50%-al több. Ezt se magamtól találtam ki...

2014. nov. 7. 14:35
 15/15 anonim ***** válasza:

kedves 12#-es!

Legnagyobb sajnálatodra TANULTAM KÖZGAZDASÁGTANT és nem egy pince kocsmában mint te!!!

Nem szeretnék történelmi, politikai, társadalmi vitákba belemenni, főleg nem a te elvakult kicsik vagyunk és merjünk még kisebbek lenni felfogásoddal!

2014. nov. 8. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!