ÖN szerint vasárnap a közepes nagyüzletek és multik zárjanak be vagy ne?
Nem inkább azon kellene gondolkozni, hogy hogyan lehetne olyan, fizetést adni egy olyan multinál, amelyik hasonló/ugyanazon/ munkakörben többet ad egy másik országban?
4 vagy 5-ször több pénzt, hogyan tud kitermelni egy német munkás azonos eszközökkel - munka intenzitással - óra számmal.
Mert, ez itt az igazi kérdés!
Többi csak figyelem elterelés!
Azonos munkáért azonos fizetést!
Ezzel kellene foglalkoznia narancsoséknak!
" Nem inkább azon kellene gondolkozni, hogy hogyan lehetne olyan, fizetést adni egy olyan multinál, amelyik hasonló/ugyanazon/ munkakörben többet ad egy másik országban?
4 vagy 5-ször több pénzt, hogyan tud kitermelni egy német munkás azonos eszközökkel - munka intenzitással - óra számmal."
Te nem tanultál közgazdaságtant, igaz?:D
"Elég paradox, hogy a kormány mondja meg, hogy mi a problémája az embereknek vagy mi nem."
A kormány tudja hogy azért nem vagy eleget az anyukáddal, mert vasárnaponként elmászkálsz a teszkóba. És ezért tenni fog valamit. Semmi másért, csak ezért. A Lázár testvérek ugyanúgy aggódnak anyukádért. Semmi hátsó szándék nincs.
#8-as:
Igazad van, 50%-ot kellett volna írnom.
Az egyik nettó 70 ezer, a másik nettó 105. Lehet, hogy hülye vagyok matekból, de a 2. az 1-höz képest 50%-al több. Ezt se magamtól találtam ki...
kedves 12#-es!
Legnagyobb sajnálatodra TANULTAM KÖZGAZDASÁGTANT és nem egy pince kocsmában mint te!!!
Nem szeretnék történelmi, politikai, társadalmi vitákba belemenni, főleg nem a te elvakult kicsik vagyunk és merjünk még kisebbek lenni felfogásoddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!