A t-mobilnál adnak előfizetést diákoknak is?
Figyelt kérdés
Van "keresetem", elég jó ösztöndíjat kapok, de nem tudom, ez elég-e.2014. nov. 6. 19:26
1/10 anonim válasza:
Te dolgod , de minek neked előfizetéses ?
2/10 A kérdező kommentje:
Nyilván mert egy összegben nincs rá pénzem.
2014. nov. 6. 20:12
3/10 anonim válasza:
Ebben az esetben nincs penzed arra a telefonra, ennyi. Havi elkotelezettseget vallalni osztondijra alapozva nem tul nyero dolog, kulonosen ha egy gyorsan elavulo eszkozre veszed fel a 'hitelt' (mert nagyjabol arrol van szo, egy feleslegesen draga szerzodest kotsz cserebe az olcsobb telefonert).
Amugy ha 18 elmultal, lehetsz elofizeto, sot, van kifejezetten egyetemistaknak kitalalt csomag is: [link]
4/10 anonim válasza:
Én amikor 4 éve előfizetést csináltam náluk (én is diák voltam) a kutya nem kérdezett semmit a bevételeimről, simán megkötötték aztán annyi.
5/10 A kérdező kommentje:
Lel, ne arról oktassatok már ki, hogy mire költsem a pénzem, plíz.
2014. nov. 6. 20:37
6/10 A kérdező kommentje:
És kell előleget fizetni? Az oldalon 0 Ft kezdőrészletet írnak, de elvileg felülbírálhatják.
2014. nov. 6. 20:40
7/10 anonim válasza:
" Lel, meg plíz ". Annyira okosnak tartod magad . Miért nem az ügyfél szolgálatnál kérdezed meg??? Erre nincs eszed.
8/10 anonim válasza:
Nekem sem volt gond 18 évesen előfizetésre telefont venni, bementem és adták.
9/10 A kérdező kommentje:
Valóban gáz, hogy értelmes emberekre számítottam itt, mea culpa. A többieknek köszi!
2014. nov. 6. 21:08
10/10 anonim válasza:
"hogy mire költsem a pénzem"
Neked nincs is pénzed. Ha lenne, nem cigánykodnál itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!