egy 12éves gyerek gyorsan pénzt keresni? legyél ilyen kis megcsinált szutyok gyereksztár azokat harapja a közönség, de mivel abszolút cselekvőképtelen vagy a törvény szemében, a gyámod fog pénzt kapni nem te
2010. jan. 26. 17:36
3/11 anonim válasza:
A 12 éves lány, ha pénzre van szüksége, akkor kérjen a szüleitől! Beszéld meg a szüleiddel, hogy zsebpénzre van szükséged, hetente vagy havonta szeretnél x összeget...
Ebből a zsebpénzből aztán lehet majd gazdálkodni.
14 éves kortól vállalhatsz majd diákmunkát.
Esetleg gyorsan úgy juthatsz némi zsebpénzhez, ha az üres üvegeket visszaviszed és ez a pénz a tiéd lehet...
2010. jan. 26. 17:37
4/11 A kérdező kommentje:
Kösszi a komikat!!Az a baj h túl sok kéne túl kevés idő alatt és annyit a szüleim se pótolnakXD:'(meg az a baj h fiatal vagyok a diákmunkáhozXD:'(
Am a 24éves lánynak:valami munkát keress ami olyan amit szerecc:)
2010. jan. 26. 17:41
5/11 anonim válasza:
"Az a baj h túl sok kéne túl kevés idő alatt és annyit a szüleim se pótolnakXD" minek egy 12 evesnek, de komolyan sok penz?????
2010. jan. 26. 17:45
6/11 anonim válasza:
Szerintem a 24 éves lánynak nem az a problémája, hogy nincs kedve dolgozni, mert nem tetszik neki semmi, hanem mert válság van és nincs munka :) Ha elárulnád mire kell a pénz lehet könnyebben tudnánk segíteni.
2010. jan. 26. 17:47
7/11 anonim válasza:
Én úgy értettem, hogy nem korfüggő, mindenki szeretne gyorsan pénzt keresni :) Amúgy még tanulok :S
a 24 éves lány :)
2010. jan. 26. 17:50
8/11 anonim válasza:
17:47
Értem :) de szerintem a 12 éves lány :P ne is álmodjon róla, hogy munkát kapjon már csak a korából adódóan se meg a felnőtteknek sincs munka nem hogy még a gyerekeknek. De biztos akad valami, ami eszembe jut az csak a modellkedés :D meg az ehhez hasonló versenyek, munkák.
2010. jan. 26. 17:55
9/11 anonim válasza:
Kutyasétáltatás, kisebb takarítás (pl most télen havat söpörsz meg lesózod a járdát).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!