Alex 2014 kérdése:
Hogy lehet Bitcoint pénzre váltani?
Figyelt kérdés
Meg tudná nekem valaki magyarázni, hogy mit kell csinálni a Bitcoinnal, hogy lehet pénzzé tenni, fizetni vele,hogy lehet vele kifizetni vele amit az interneten vettem vagy hogyan lehet PayPal számlára átvezetni?2014. nov. 1. 03:34
2/3 anonim válasza:
Valamelyik Bitcoin tőzsdén keresztül tudsz adni, venni Bitcoin-t. A legegyszerűbb a [link] , itt magyarok is adnak vesznek, úgyhogy akár forintért tudsz venni vagy eladni, van olyan, aki Paypal-os fizetést is elfogad.
3/3 JohnyWalker válasza:
Valamelyik CEX platformon (kripto "tőzsdén"). Igazából ez egy 2014-es kérdés, de azért szóltam hozzá, hogy hangot adjak azon véleményemnek miszerint nem feltétlenül biztos, hogy a legjobb megoldás a Bitcoin-t visszaváltani Fiat devizára. Az ilyen cselekedetekkel meglátásom szerint a Bitcoin protokoll felemelkedése üresedik ki, amelyet anno a 2008-as gazdasági válság indukált.
Saját véleményem :
A Bitcoin -t (BTC) érdemes lehet valamilyen másik altcoin-ba átváltani, és a kereskedési csatornákon belül kutatni olyan lehetőségek iránt, ahol különböző szolgáltatásokat igénybe tudunk venni, akár közvetlenül kriptovalutával fizetve is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!