Akik középiskola után nem tudták mit kezdjenek magukkal azok most hol tartanak?
Elmentem egy "büfészakra" az egyeteme, hogy teljen az idő. Igazából a szak teljesen haszontalan és sosem érdekelt, de elvégeztem.
Majd dolgoztam 2 évet a hobbimhoz kötődő iparágba, amit nagyon élveztem de nem volt elég jó a fizetés, így azt otthagytam, most egy multinál vagyok nemzetközi project manager.
Nem élvezem annyira, mint az előző munkám, de nem is rossz, mert jó a csapat, fekszik a munkakör és jól fizet.
A középiskola után 6 évből kb 1 évet tanultam (ilyen semmire sem jó számítástechnikai OKJ-k, angol nyelv), 2 évet dolgoztam (sok szaktudást nem igénylő számítógépes melóhelyeket messze az átlagfizetés alatt) és 3 évet láblógattam-játszottam.
Majd megkomolyodtam, beszálltam a családi üzletbe, melóztam ezerrel, átvettem az üzletet, s most jól élek, családosan, messze átlag feletti fizetéssel, befektetésekkel, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!