Ebayen rendeltem egy 32 GB-os memóriakártyát, mint kiderült nem 32 GB -os, csak a gép mutatja 32 GB-nak, valójában max.2 GB. Ilyenkor mit tehetek?
Elvileg az ebaynél ilyenkor van pénz visszatérítési lehetőség, szeretném megtudni, hogy ennek mi a menete, továbbá hogy lehet kínába levélküldeményt feladni? (Külföldre sosem adtam még fel levelet.)
Előbb vegyem fel a kapcsolatot az eladóval, és írjam meg, hogy szépen átvert, és ha nem fizeti vissza a pénzt, kérelmezem ebayen a pénzvisszatérítést?
Egyáltalán kínába hogy lehet csomagot feladni? Most megad nekem egy kínai címet kínai írásjelekkel, hogy adom fel postára?
Kérlek segítsetek! :'(
Ne adj fel neki semmit!
Amúgy Kínába is fel lehet adni rendes betűkkel rendes címre. Én küldtem már Hong-Kongba.
Írd meg neki, hogy ez a kártya átverés volt és küldje vissza a pénzt, különben jelented az ebay-nek.
Persze a gond ott kezdődik, ha már felértékelted a vásárlást pozitívra. Mivel akkor tojni fog rád, akkor már nem tudsz mit kezdeni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!