Hogyan kereshetek pénzt 15 évesen?
Figyelt kérdés
Tudom diákmunka 16 éves kortól van, nem is arra gondoltam.(nem is qurvalkodásra,dílerkedésre,stbre:D)
Olyasmire mint a pólótervezés(vagy akármilyen tervezés)/jól rajzolok/, adás-vétel(külföldről olcsóbban megveszem, itthon eladom,bár nem hiszem,hogy ez menne nekem....) szóval ilyesmik.
Vannak ilyenek? Valaki tudna segíteni? Akár privátban is
15/F
2014. okt. 26. 19:34
2/9 A kérdező kommentje:
1:Köszönöm,nem pont ilyenre gondoltam,azt se tudom,hol keressem...
Logótervezéssel pl. hogy lehet ?
2014. okt. 26. 19:50
4/9 A kérdező kommentje:
3:erre hol lenne lehetőség ? +nem vagyok egy Adonisz
2014. okt. 26. 19:53
5/9 anonim válasza:
Ilyen tervezésekkel meg hasonlókkal ha legálisan akarnád csinálni eleve minimum egyéni vállalkozónak kéne lenned amit kizár a korod. Színes fémet azt guberálni kell. De úgy sem tud senki olyat írni ide neked, amibe ne lenne valami üröm. Vársz még egy évet aztán mehetsz diákmunkára. Kész.
6/9 A kérdező kommentje:
nem mondtam,hogy csak és kizárólag legális munkák érdekelnek,de azért a maffia meg a dílerkedés kicsit sok lenne :D azért kössz
2014. okt. 26. 20:16
7/9 anonim válasza:
számítógépes játék értékesítői "munkát" tudnék mondani, de azzal havi 3-4 ezernél többet nagyon nehéz megkeresni :)
8/9 anonim válasza:
már 15 évesen is lehet diákmunkázni a tanítási szünetekben, szülői engedéllyel
9/9 anonim válasza:
@17:19
Más kérdés hogy csomó diákszövetkezet azzal kezdi hogy 16. életévét betöltött embereket foglalkoztat csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!