Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Magyarországon csak az lehet...

Magyarországon csak az lehet gazdag, aki nem tisztességes úton szerezte pénzét?

Figyelt kérdés
2014. okt. 24. 10:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%
7 Most nincs, de 10 évig volt-és nem más háta mögül pampogtam kitartottként, hanem teremtettem, és önerőből csináltam:D Bocsi:D
2014. okt. 24. 11:34
 12/20 anonim ***** válasza:
70%

Sajna ez az igazság. Magyarországon 2 féle módon lehetsz gazdag. Ha csalsz, és ha qrva sokat melózol. Mindkettőre mondok példát.

Vidéken élek, és látom azt, hogy emberek felvásárolnak földeket, felveszik rá a rengeteg támogatást, amit azért adnak, hogy művelje. DE! Nem művelik. Amelyik földet pedig nem művelik, arra 0 ft-ot kell költeni.

Meg Q7-es Audikat vesznek "mezőgazdasági munkagép" címén.

Másik példa:

Gazdagok a szüleid, és megtehetik, hogy több 100 milliós házat vesznek neked :D De közben pedig véletlenül pont politikus vagy.

A 2. esetre példa egy Kathi Béla nevű ember. 13 éves kora óta edz, több mint 20 év melója van a sportban, több világbajnokságot is megnyert. Ergo világszintű hírnevet szerzett magának. És most, hogy abbahagyta az aktív versenyzést, több 100 milliós befektetéssel csinált egy edzőterem hálózatot, ami igencsak jól megy neki. De mondom, emögött 20 év meló van, tele fájdalommal és lemondással.

2014. okt. 24. 11:34
 13/20 anonim ***** válasza:
45%
9 Van amit anyukád nem köt az orrodra:)
2014. okt. 24. 11:36
 14/20 anonim ***** válasza:
83%

Ja meg ja. Van olyan ismerősöm aki Porsche-val jár dolgozni, csak történetesen a férjének szlovákban van vállalkozása, meg szlovák rendszám van az összes kocsin, hiába itthon használja).

Ez is csalásnak számít. Kiviszi a lóvét az országból, csak, hogy gazdagodhasson. Így könnyű. (bár nem is csodálom)

2014. okt. 24. 11:42
 15/20 anonim ***** válasza:
55%
9-es, örülök, de nem csak ilyen van.
2014. okt. 24. 12:21
 16/20 anonim ***** válasza:
62%

Azért Kathi Béla se a semmiből lett, mert elég szépen adta-vette a kokszot, szal...:)

De egyébként tényleg szépen kiépítette a dolgokat.

Általánosságban meg valóban ez van, h nehéz.

Itt a Kocsonya Fesztivál Miskolcon.

Simán megtagadták tőle az engedélyt(mert a konkurenciának volt kapcsolata), majd megcsinálta a Kocsonya Farsangot a konkurencia.

Ennyi.

2014. okt. 24. 12:35
 17/20 anonim ***** válasza:
94%

Ott van a top 100 milliárdos. 10ból 98 nem válaszolt arra a kérdésre, hogy "miből teremtette meg az első millióját?" ezek után a több is onnan jött, ahonnan az első.

Mo-on a kisvállalkozó el van nyomva. Fizetned kell első forinttól havi 50e-et járulék formájában, ÚGY, hogy nincs is emellett bevételed!

2014. okt. 24. 13:46
 18/20 anonim válasza:
Azok az emberek, akiknek semmi nem jut az eszébe, csak SI-faktorban (sárga irigység) szenvednek, vagy mielőtt belekezdenének valamibe, mindent részleteiben ismerni szeretnének, azok nem vállalkoznak semmire!
2014. okt. 28. 09:03
 19/20 anonim ***** válasza:

18 Miről is beszélünk mikor tisztesség-ről beszélünk, mikor ilyen a kormányunk?:D

[link]

2014. okt. 28. 11:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Az én főnöknőm azt post-olta ki a facebókon, hogy akik háta mögött kibeszélik, szidják, azok biztos irigyek a sikerére. Pedig nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Évek óta nem fizet túlórát. Kiszámoltam, hogy évente egy embertől 400ezret lop el adómentesen. Van 5 ember akik állandóan ráhúznak, ez 2milla. Ezek után kérdem én, hogy ebben az esetben miért kéne irigykedni valakinek is rá. Ha ez a siker szerinte, vagy valaki csak így tud sikeres lenni, akkor köszi de nem kell. Persze biztos nem így indult, csak kisiklott valahol. Persze ez semmi ahhoz képest, hogy az ótépés csányi fia évi 4ezer milliót vesz fel a semmire , állami támogatás címén, az összelopott földjeire. Van ilyen is.
2014. okt. 28. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!