Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen passzív kereseti módok...

Milyen passzív kereseti módok léteznek? Melyik a legjobb?

Figyelt kérdés
Ingatlanbefektetésre sajnos jelenleg nincs pénzem. Erre szeretnék gyűjteni, de jelenleg gyesen vagyok és minden ft-unk elmegy, ha megerőltetjük magunkat, havi kb. 20-30 ezret talán félre tudnék tenni, amivel aztán lehetne kezdeni valamit. Erre szeretnék hallani valami okosságot.
2010. jan. 25. 08:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs tőkéd, akkor kénytelen vagy dolgozni, hogy passzív jövedelmed legyen. Legalábbis én erre jutottam. Havi néhány ezerből nagyon lassan lesz ingatlan. Én egy minimális kezdő összeggel kezdtem el egy vállalkozást, de nagyon sok munkát fektettem bele. Ha te is hajlandó vagy dolgozni, akkor szívesen megosztom veled ezt az ötletet.
2010. jan. 28. 22:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok dolgozni. Próbáltam, mindent beleadtam... Nem megy- pici a gyerek... Ha tudnék is, csak nagyon keveset. Szeretnék...
2010. jan. 29. 19:54
 3/4 A kérdező kommentje:
kölcsön tudnék kérni egy millát. de azt nem bukhatnám el, mert vissza kellene adni
2010. jan. 29. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Amikre én hajtok pár hónapja:

- MLM. Olyan, ahol jogdíjat lehet elérni, mert azután kapod a lóvét Te is, meg a gyereked is. Ezt általában min.3-5 év elérni.

- Vállalkozó ismerősökkel egyezz meg, ajánlod őket az érdeklődő ismerőseidnek és ők fizetnek "jutalékot".

Ezek ugyanis rizikó nélküliek és kevés vagy nulla befektetést igényelnek. Hagyományos megoldásokban én már nem gondolkodom.

Aztán, ha már van pénzed bőven, még mindig lehet ingatlanozni, tőzsdézni, akármit, de ezekhez pénz kell. Jó sok.

2010. jan. 29. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!