Megéri ilyn oldalakról rendelni?
Figyelt kérdés
Olx.hu ról szeretnék egy xbox 360 super slim E 250 GB-t 67.000ft-ér..plusz ajándék 100 játék.elég szép h igaznak tűnjön v csak én vagyok gyanakvó..Egy cég árulja és azt szeretném kérdezni megbízható ilyen helyekről rendelni?Meg is tudjátok nézni ha akarjátok.Segítsetek kérlek :)2014. okt. 19. 19:43
1/4 anonim válasza:
ennyiért kapsz 100 illegálisan másolt játékot, nem , nem éri meg
2/4 anonim válasza:
figyu ha szted átverés akkor ne utalj előre csak utánvétellel ill mikor megkapod a cuccot azonnal bontsd ki még ott a futár...adsz neki egy ezres borravalót és nem lesz ideges...ekkora összegnél már nem oszt nem szoros
3/4 A kérdező kommentje:
Oké köszi :)De ha apród és cég árulja akk csak megbízható nem? :D
2014. okt. 20. 21:26
4/4 Viraag1 válasza:
Én még nem vásároltam OLX-en, viszont adtam már el ott és hogyha normális az eladó (és neked van rá lehetőséged) akkor akár azt is megengedi, hogy elmenj és megnézd. (én is így tettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!