Hogy tudnám megoldani a paypal fizetési problémám?
A gond az, hogy hiába van aktiválva a kártyám az utalás mindig visszadobódik. A paypalnél a státusz: "Denied: The recipient chose not to accept this payment." Az oldalakon pedig a következő:"We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card x-****.
To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account."
Pár hónapja még megfelelően működött, most azonban akárhányszor próbálom nem megy. A kártyám biztosan felismeri, mert már volt is le róla, illetve van is néhány szár forint a paypalomon.
"the card issuer declined the card"
Mivel a Paypal azt állítja, hogy a kártyakibocsájtó utasította vissza a kártyát, ezért menj el a bankodba, és ott érdeklődj az ügyfélszolgálaton. .
Mióta átmentem az FHB Bankhoz, nekem is ez a probléma. A dolog érdekessége, hogy csak az ebay-en működik. Pár száz vagy pár ezer forintért próbáltam több oldalon vásárolni, de a "...card issuer declined..." szöveget írja a paypal. Az ebay-en viszont gond nélkül működik.
A bank azt állítja, hogy a tranzakció sikeres volt, de 4mp elteltével a paypal visszautalta az összeget.
Viszont a paypal azt állítja, a bankkal van a gond.
Azt nem értem, ha a paypal valóban elrejti a banki adataimat, illetve ha a paypal le tudja venni az összeget a számlámról, akkor miért nem engdi, hogy más helyen is vásároljak rajta keresztül?
Olyan, mintha diszkriminálná a többi webhelyet.
Ma egymás után adtam le rendelést hasonló összeggel a dx.com-on, illetve a paypal-on. Írtam a paypal-nak megint, hogy járjanak utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!