Mit tegyek? Van egy talalmanyom, hagyjam az egeszet?
Tehat, van egy otlet ,amit mar megcsinaltam , egy apro kis dolog ami neha szukseges lehet az emberkenek .
És fogalmam nincs mit csinaljak , probaljam meg szabadalmaztatni ,amire nincs nagyon penzem .
vagy probaljam meg eladni az otletet valakinek ,hatha vevo lesz ra, es nem loppna el .
Gyartasra nem lenne penzem , mert ahoz gepeket kellene szereznem , jo lehet az elso par szazat kezzel megcsinalhatnam , de dragabb lenne az anyag es az ido amit ra szentelek , mit ahogy el tudnam adni .
vagy hagyjam a fenebe , es evek mulva lassam viszont a tveben ,ugyan azt ami megvolt nekem evektol -- ugy mint mutkor , de akkor majd bele szakadt a szivem ... Mit csinalnatok a helyembe ?
Mire lehet használni a mütyürödet, vagy ez is hadititok?
Van-e már hasonló termék? Miben tér el ezektől a tied? Miért jobb?
A szabadalmaztatás nem egy eget verő összeg, kérj kölcsön, vagy vegyél fel rá személyi kölcsönt, ha látsz a mütyürben fantáziát!
Koszonom a tanacsokat es a biztatast :)
A mutyurkemrol annyit ,ha skalazni lehetne a koromlakk es a pohar alatet koze sorolnam ha lehetne skalazni ,azert mert praktikus,jo ha van ,de nem mindig kell es mert az nelkul is el lehet eldegelni .
Nem is tudom ,de nekem mindig is hianyzot , es zavart a hianya . Ha megis mast nem szerintem azt legalabb elmondhatom magamrol hogy en voltam az elso akinek lett ilyen :)
nem mas semmiben ,mert ilyen nincs .Es nem is tudok rola hogy lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!