Valaki kapott itt büntetés a k. a NAV-tól a Vaterán?
Én még nem kaptam szerencsére. De igazából az egésztől elmegy a kedvem, még a saját megunt cuccaimat se merem árulni, mert olvastam valaki 110-et kapott mert elpasszolta az üres cd-ket mit nem használt fel.
Olyanok mint az élősködő piócák el kellene őket taposni, remélem olvassák, ha nem, kérem valaki küldje el részükre
A kereskedés meg egyszerűen lehetetlen.
Alapból számla nem igazán van ebayről, ha itthon szerzem be a cuccokat, akkor meg olyan drágán kapom meg, hogy nm érdemes belefognom
Havi 50-et kell fizetni alapból, még akkor is, ha éppen 0 Ft a bevételem.
Lehetetlen számomra elkezdeni, mert éppenséggel míg beindul egy üzlet sok idő, és 50 ezer forintot a semmire nem fogok fizetni.
Talán úgy meg lehet oldani, hogy kiváltom az egyénit, szüneteltetem azonnal és közbe felhalmozom szép lassan a készletet, majd ha van normális árumennyiségem elkezdem értékesíteni.
de ha így sem megoldható van egy szép kis mondadóm a számukra miszerint elmehetne a k***a anyjukba
"elpasszolta az üres cd-ket mit nem használt fel. "
Legalább a szlovákiából vett (=Artisjus matrica nélküli) CD-ket? Mert ez esetben például teljesen jogos a büntetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!