Hogy osszam be a pénzt hogy kikeveredjek a zaciból? Részletek:
vagy hónapról hónapra hogy állhatnék egyenesbe?
kapok 120-at
lakás 40 ezer
zaci 40
megtakarítással el vagyok maradva, így most 40(amúgy havi 20)
egy főnek tartozás 25
(megélhetéshez kellene 50 ezer, kaja, ruha, telefon-ezt próbálni kellene közelíteni)
szóval ha most kifizetem a lakást, zacit, tartozást, nem marad megint megtakarításra, így köv hónapban az már 60 minusz..
ha most kifizetem a lakást, megtakarítást, tartozást, akko r éljek meg 10-20 ezerből egy hónapig és köv hónapra marad a zaci növelve egyébbel tehát kb 60 lesz
vagy nem fizetek be minden rezsit..
vagy csak egy kis zacit, kis megtakarítást fizetek most..
ki kellene sakkozni a lehető legjobb verziót...
a megtakarítást azért fizetem "kötelező" szerűen, mert amikor semmim nem volt, ez húzott ki a csávából. nagyon fontosnak tartom, inkább nevezhetnénk vésztartaléknak, mintsem megtakarításnak.
annyi biztos, hogy a lakást meg a 25 ezres tartozász most kifizetem. az eddig 65 minusz.
maradt 55 ezer, ezt kellene beosztani..

KEVESEBBET KELL KÖLTENED.
Hogy mire költs kevesebbet? Hát, amire akarsz.
Ennyi.
nem éppen, mert ha a rezsi felé nem fizetem be, annyival több lesz jövőhónapban
ha a megtakarításon spórolok jövő hónapban 60 ezer "mínuszos" lesz, a mostani 40 helyett
talán a zaci stagnál..
ha nem tűnne fel a megélhetésre ami marad, nem tudom lentebb redukálni az 5-10 ezreimet..
pl ha most kifizetem a lakást, tartozást,meg mondjuk a zacit, marad 15 ezer..hogy költsek ebbőlkevesebbet, amikor éhezni elég csak?
ide terv kell.
a zaci nélkül simán megélnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!